Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal két éve vagyunk együtt, össze szeretnénk
költözni. Az a véleménye, ha én költözöm hozzá és
kiadom a lakásomat, akkor az abból származó bevétel
neki köszönhető, tehát dobjam be a közösbe az
összeget, plusz rezsi stb. Szerintetek ez korrekt?
Az együttélés sosem csak az érzelmekről szól. Főleg akkor nem, ha külön kasszáztok mellé, mint a lakótársak.
Ebben az esetben ahol laksz, ott a rezsi, kaja, tisztítószer stb. fele, a bevételedhez ezen felül semmi köze. Elvégre külön kassza. A lakásod kiadásából származó bevétel a tiéd, ha javítás lesz, azt is te fizeted. Pont.
Viszont jó hogy ott lesz a kecó, és lesz hová költöznöd, mert nem tart ez majd sokáig egy ilyen pénzéhes alakkal.
2017. jan. 30. 22:37
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segít tisztán látni a helyzetet. Teljesen beállított hülyének. Nekem az tűnik ki az Ő álláspontjából, hogy sok van és még többet akar. Szerintem nem költözök és jó nagy pont lesz a végén.
Én a helyedben nem költöznék, hanem azt mondanám neki, hogy akkor költözzön ő hozzám, és minimum az egyik lakásából származó bevételt adja a közösbe. Elvégre nekem köszönhető, nem? Megnézném, erre hogy állna a szája, és a válasza is sokat elmondana a kapcsolatunkhoz való hozzáállásáról.
2017. jan. 30. 23:36
Ha ilyen dolgokon nem tudtok megegyezni akkor ne is költözzetek össze....Felesleges.Amikor a menyasszonyommal összeköltöztünk meg sem fordult a fejünkben a külön kassza.Egy pár vagyunk egyűtt kezeljük a dolgokat.Ami az enyém az az övé is...Ilyen egyszerű.
2017. jan. 30. 23:47
ez tök hülyeség. egyszerűen csak fizessétek felesben az ő albérletét. vagy ha nem albérlet, rezsibe nyilván szállj be meg esetleg még plusz dolgokba, de azért bedobni az egészet a közösbe.. lol. ha ilyen irigy, ne engedje, hogy odaköltözz és kérdés meg van oldva.
2017. jan. 31. 01:11
A lakásból származó bevétel annak köszönhető, aki a lakást vette. Gondolom, nem tőle kaptad.
Ez így messze áll a korrekttől.
Másrészt ha te beadod ezt az összeget, plusz a rezsit, akkor mit ad bele ő? Ugyanennyit? Kétlem. Gyakorlatilag te tartod el, amiért nála lakhatsz.
Csakhogy nem vagy rászorulva a lakására.
2017. jan. 31. 08:19
17/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, nem enged.Szakítottam vele, ilyen jövőképpel nincs jövője a kapcsolatnak. Haszonlesés céljaból senkivel nem költözöm össze. Nagy csalódás, hogy két évig ilyen emberbe szerettem bele, jó nagy sóher. Nagyon köszönöm a válaszokat☺
Igazad van. Durva ellentmondás ez, és úgy látom nem csak nekem, hogy dobd be a közösbe, de azért külön kasszán vagytok? Most vagy közös, vagy külön, (és fele a kiadásoknak) de ilyen nincs, amit a (volt) párod megálmodott.
Remélem találsz egy normális embert hamarosan :-)
2017. jan. 31. 10:30
19/22 A kérdező kommentje:
Ez a duma tetszett a legjobban, hogy "ő biztosítja Nekem a lakhatást", neki köszönhetm, hogy bevételem származik.Gyerekek ez vicc, ilyen világot élünk, jól kimatekozta. Ami az enyém az az övé, ami az az övé az övé is marad. Gyakorlatilag ő tovább gazdagszik, engem meg lehúz. Ja és mindez selyempapírba csomagolva. Jó kis szerelem😅😅😅Ilyenektől mentsem meg az Isten.
Végre egy értelmes nő ezen az oldalon, aki nem csak panaszkodik a féreg pasijáról, hanem szakít vele, ha kell.
Igazad volt, nagyon jól döntöttél.
2017. jan. 31. 11:38
Kapcsolódó kérdések: