Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon férfiak, akik nagyon nehezen fejezitek ki az érzelmeiteket! Ti hogyan mutatjátok ki, ha szerelmesek vagytok?
#10 vagyok
De, kettesben én igénylem a fizikai kontaktust, hogy hozzám bújjon, hogy éjjel érezzem testének melegét, és ha úgy van, akkor az érzéseimről is beszélek, még ha nehezebben is, mint egy nyitottabb ember. Egyszerűen annyi, hogy nagyobb társaságban nehezebben mutatom ki, hogy mit érzek, valamint ahhoz is több idő kel, hogy kettesben ennyire meg tudjak nyílni a párom előtt.
Hála Istennek, eddig mindig, amikor kezdett volna kibújni valamiféle szerelem-csíra, mindig kiirtottam. Úgyhogy magam részéről nem tudok nyilatkozni. De amennyire kívülről látom, a férfiak mind logikátlan idióták lesznek.
41/F
Az baj, hogy kanos vagyok, ez az egyetlen érzelem, amit kifejezhetnék, amire, úgye nemigen kiváncsiak a kapcsolat/ismerkedés előszobájában.
Így felszítom a tűzet cukor-szírups szívemben, mely sok-sok rejtett csodát őriz. Verset írok az szerelemről, arról, hogy az első egyesülés gyümölcsőző áldást hoz fejünkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!