Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el merjem mondani egy felnőtt nőnek, akivel holnap találkozom?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem fog rákérdezni, de ki tudja. 30 éves koromban komoly kapcsolatom volt egy 21 éves lánnyal.2017. jan. 29. 15:54
11/19 A kérdező kommentje:
Kicsit félreértelmeztétek az általam írottakat. A kérdést így szól: ha rákérdez, akkor bevalljam-e. Magamtól szóba sem akarom hozni.
2017. jan. 29. 18:46
12/19 anonim válasza:
De ezen nincs mit bevallani, cica. Ez egy egyszerű tény. Nem nagy durranás.
13/19 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Ha azt kellene bevallanod, hogy 45 évesen szűz vagy, az már cink lenne.
14/19 A kérdező kommentje:
Elég ciki, de bizony harminc évesen még az voltam.
2017. jan. 29. 19:09
15/19 anonim válasza:
Most mar tenyleg erdekel, hogy mi ez a nagy titok benne... 11 eves volt, amikor osszejottetek, es a titkos pedo vagyaidat elted ki rajta vagy mi a fene?
16/19 A kérdező kommentje:
21 éves volt amikor összejöttünk, közel a 22-höz, tanítványom volt egy nyelviskolában. Csupán annyi, hogy van aki lenézne azért, mert ennyivel fiatalabb nővel kezdtem.
2017. jan. 29. 19:19
17/19 anonim válasza:
Nem tudom ki nézne le, max te gondolod cinkesnek ezt és vetíted ki ezt másokra.
18/19 anonim válasza:
Hat, ez hulyeseg... ezt maximum 35 ev felett szoktak szajkozni a nok, akik ugy erzik, hogy fiatalabb tarsaik eloluk halasszak el a ferfiakat.
19/19 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem a kérdés meg lett válaszolva. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
2017. jan. 29. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!