Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen helyzet? Ti mit tennétek?
Sziasztok!
23 éves lány vagyok. 2 éve vagyok kapcsolatban a páromma, ő 25 éves. Nem élünk együtt, nem is tűnik úgy hogy jó irányba fog alakulni a kapcsolatunk ugyanis napi szinten vitatkozunk. Talán ezért is kanyarodott az életem másik irányba, máris írom hogy mire írom ezt.
Szoktak a munkahelyemre vidékről vendégek jönni kb. havonta egyszer. Köztük van egy srác, aki hát finoman szólva totál beleültette magát az agyamba és szinte minden gondolatomba. Amikor megláttam, meg kellett ráznom a fejem és szólni a munkatársamnak, hogy csípjen meg mert nem hiszek a szememnek. Lehet szerelem volt első látásra? Nem tudom de olyat váltott ki belőlem amit még soha senki. (Még a párom sem.) Hosszas kutakodás/nyomozgatás után meg tudtam hogy hívják. Többször szemeztünk, de ez nem jele semminek. Írtam neki az interneten, telefonszámot is cseréltünk, de sosem hívtuk egymást. Az első napon szinte végig csak pötyögtünk egymásnak aztán megszakadt az egész. Azt mondta rengeteget dolgizik. Írkáltam neki egy ideig de úgy éreztem fölösleges. Tehernek éreztem magam. Tudja hogy van párom és meg is mondta hogy emiatt nem akar semmit viszont a beszélgetésünk legelejét úgy indította hogy sokat csalódott és nem akar kapcsolatot (ekkor még nem is tudta hogy van párom.) 3 diplomás 28 éves művelt srác. Nem tudom mit kellene kezdenem a helyzettel. Nem ír, amikor írtam is alig alig reagált. Már nem keresem. Nehéz, de nem keresem. Azóta volt már bent a munkahelyen is de nem keresett meg pedig tudja melyik részen dolgozom. Túl éretlen lennék hozzá? Neki valóban ez az életcélja hogy dolgozzon vakulásig? Nincs barátnője sem és nem is akar... érdekes. Nagyon megfogott ez a fiú és nem tudok túllenni rajta. Már a páromra sem tudok koncentrálni... szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!