Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatal lányok (18-21)! Értékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok (18-21)! Értékelnétek, ha idősebb barátotok esténként diszkótánccal szórakoztatna benneteket? F46

Figyelt kérdés

2017. jan. 22. 18:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2017. jan. 22. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lenne a cél hogy görcsben fetrengjek a padlón a röhögéstől akkor talán. Talán az unokák majd díjazzák,ne add fel.
2017. jan. 22. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Vén kecske is meg nyalná a sót!

Szerintem tőled a jobb negyvenesek is menekülnek...

Disco-ó :XD

2017. jan. 22. 19:24
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell így reagálni. Itt mindenki otthon csak sakkozik vagy tévézik? Nem szoktatok kicsit kirúgni a hámból?

Az az élet sava borsa.

2017. jan. 22. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Gusztustalan.
2017. jan. 22. 21:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. De csak Haddaway is lesz meg this is the rythme of the night ójeeeee, ezeket imadom. Be is oltoznek, naná. Szines frufrus paroka, trapeznadrag, neon színu top. Klassz kis retro diszko party lenne, kipurcanasig tolnank, hogy evribadi nid szambadi tu lav. Jaj, mar tokre beleeltem magam. Meg is hallgatom ezeket mindjart.
2017. jan. 22. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha Gerard Butler lennél, igen.. :D
2017. jan. 23. 00:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"Nem szoktatok kicsit kirúgni a hámból?"

Egy bő 10 essel fiatalabb vagyok. És de, Be szoktunk bszni a haverokkal, és jót szoktunk röhögni a tizenéves önmagunkon, amikor dj bobora, meg dr albanra csináltunk hülyét magunkból a diszkóban. De tudom, hogy vannak akik letapadnak a tizenéves kor szintjén, és elfelejtenek felnőni.

2017. jan. 23. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:

"Szines frufrus paroka, trapeznadrag"

Most nem azé' de az amit emlegettél (rythm of the night) az a 90 es évek, és nem nagyon volt divat a trapéznadrág akkor már. Sőt. épp a feszülős farmer volt a menő. Meg kertész farmer meg hasonlók.

2017. jan. 23. 01:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem,meg 2002-ben is hordtak trapeznadragot. Akkor ekezdtem a fosulit es meg nekem is volt. Persze volt mar skinnybfarmer,de merev, kemeny anyagbol, nagyon kevesen hordtak. Aztan jottvaz egyenescszaru farmet, majd a skinny sztrecs anyagbol, de joval kesobb. A 90-es evekben bizony meg javaban trapeznadrag volt a meno, nem is lehetett mast kapni. Elovettem a gimis osztalyfotonkat 2001-bol. Mindenkin trapeznadrag.
2017. jan. 23. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!