Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem beszél sokat magáról, honnan lehet megtudni, hogy becsületes-e?
Randizgattam egy sráccal, aki elmondta, hogy elég introvertált ember és sok idő kell neki egy kapcsolathoz, mire megnyílik. Így hát rengeteget beszélgettünk, nem is nyomultam, "csak" kedves voltam, kialakult egy lelki kapcsolat.
Erre most kiderült, hogy miközben én a "megnyílásra" vártam, volt egy barátnője.
Teljesen hülyének érzem magam.
Hogy lehet megkülönböztetni, hogy valaki zárkózott és türelmesnek kell lenni vele, vagy csak szórakozik és lelki szemetest keres?
Ez most egy csalódás, pont! Fogadd el, es lépj rajta tovabb, nem mindenki ilyen, de ebből azt megtanultad, hogy ha valaki ezzel a szöveggel jön akkor legyél nagyon óvatos.
En is az introvertalt lányokat vonzom, érdekes módon az egyik lany csak szimplán nem volt nagy dumas, persze par het múlva beállt egy egészséges szintre a kommunikációnk. Másik lany fennhangon hangoztatta, mennyire értékes személy de mivel introvertalt, ezert milyen nehéz az élete. Nekem évekbe kerult kiismerni, hogy a személyisége elcseszett, önző es érzelmi manipulálast mesterfokon űzi. Pl. Egy sracra rairtam egy csoporton, privát üzenetet, mert segiteni szerettem volna. Lebeszéltük amit tanácsoltam neki. Erre szól a baratnom, hogy miert nem haverkodok vele össze? Elkezdtett kis előadás tartani, mennyire nem ismerem magam, csak olyanokkal barátkozok, akik kevésbbé dominánsak, es itt lenne az alkalom, hogy legyenek olyan barátaim, akik úgymond "menőbbek" mint en. El is gondolkodtam rajta.. erre par het múlva kiderült, hogy a srac testvére nagyon tetszett a barátnőmnek, es a szakítás utan össze is jöttek.
Szoval en megtanultam azt, ha valaki nagyon hangoztat valamit amögött mindig van valami.
ez az ártalmatlan vagyok, én vagyok mindig a megbántott nekem a legrosszabb szöveg a leggázabb..
Valahol nemreg olvastam a neten, hogy azon emberek akik nagyszajuak, kicsit rondán is beszélnek néha sokkal őszintébbek.
De ez se egyértelmű, ellenben ha valakit mindig megbántanak, mindig ő a szerencsétlen és más a hibás azon embereket azonnyomban ! el kell kerülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!