Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az mennyire fontos nálatok, hogy valamit felmutasson egy férfi kb.25-30 éves korig? Mi az ami kevés nektek?
"havonta egyszer elvigyen vendéglőbe meg hetente egyszer buliban fizesse a fogyasztásom"
WTF? miért kéne neki fizetnie a te fogyasztásod?
"WTF? miért kéne neki fizetnie a te fogyasztásod?"
Mert az illem így diktálja, ezt teszi egy úriember, és mellette én is egy megbecsült nőnek érzem magam.
mi az, hogy "felmutatni" :D
semmi különöset. tanuljon/dolgozzon/keressen munkát, ha nincs neki jelenleg. ennyi. a mai világban simán előfordul a legjobbakkal is, hogy kirúgják6kevés pénzért dolgoztatják/nincs pénze elköltözni...
persze ideális esetben saját lakása van, jó munkája, amit szeret jó fizetéssel, de nem álomvilágban élünk :D én sem tudom mindet felmutatni.
Úristen,de fura válaszok. 25-30éves korig.. legyen munkája, érzelmei és egészséges önképe. Basszus lehet sok pénze ha egy öntelt majom,aki mellé életképtelen.
Van autóm, házam. Mi legyen neki? Max autó ha akar ő is cirkálni.
Amúgy nem hiszem,hogy az embert felül tudja írni az anyagi javak. Ja de mégis,csak azokat gold diggereknek nevezik. Ha nem aranyásót keresel akkor az önfenntartás az egyetlen ami fontos.
Ne legyen link alak. Fősuli/egyetem után dolgozzon és kezdjen kiépíteni egy saját egzisztenciát. 30 éves korára legyen annyi pénze, hogy ha nem is saját magától, de együtt elköltözzünk és venni tudjunk közösen egy lakást. Autó annyira nem fontos.
Van saját lakásom, egy átlagjövedelmem, csupán ezt várom a másiktól is.
25 évesen még nem feltétlen terv a család. Oké 30nál mindenképp. Persze ha van lehetőség a többlet keresésére plusz a tartalék növelésére az csak jó. De úgy gondolom egy kapcsolat egy család két emberből kezdődik. Szoval ketten kell megteremteni a család alapjait.
Persze ha rosszul gondolom akkor bocs. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!