Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 év közötti nők van köztetek aki nem szeretne gyereket, de nem zavarná, ha a pasinak már vannak gyermekei, akik nem vele élnek? 39 éves férfiként kérdezem. És eszemben sincs itt keresni párt magamnak. Őszinte válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 22:47
11/30 anonim válasza:
Utolsó:D szétröhögöm az agyam ezen a hülye szövegeden. a kérdés sem erről szólt, másrészt pedig: sugárzik belőled az anyai szeretet:D azért ilyenkor örülök, hogy nem te vagy az anyám:D
12/30 anonim válasza:
#9 vagyok, látom tényleg nem jól értettem a kérdést.De mivel én szeretnék gyereket,így a kérdés tárgytalan,esetleg megjegyzem,hogy az előbbi kommentemben leírt anyagi okok miatt,akkor sem kezdenék gyerekes férfival ha én nem akarnék. Most komolyan azért dolgozzak,hogy besegitsek fizetni más gyerekének a gyerektartást?
13/30 anonim válasza:
És #11 te is értelmezhetnéd a kommentemet.Éppen azért mert nagyon szeretném a gyermekemet,nem akarom,hogy háttérbe szoruljon máséi miatt.Az anyai szeretet az jelenti hogy a te gyerekedet szereted.Én a feltételezett gyerekes párom gyerekeiről beszéltem közönnyel(nem gyűlölettel,csak közönnyel!).Ennek pedig semmi köze az anyai szeretethez,miért tartoznék anyai szeretettel valakinek,akinek nem én vagyok az anyja??
25/N,9-es válaszoló.
14/30 anonim válasza:
nem érdekel mit írsz, az érdekel, hogy milyen stílusban. mit szívtál vagy ittál te reggel hogy ilyen agresszív vagy?
15/30 A kérdező kommentje:
Az én esetemben például nem nagyon lennék rászorulva a te 200e fizetésedre a gyerektartáshoz mivel a inteligenciádat figyelembe véve az a max amit keresel. Szerintem rajtad kívül mindenki értette a kérdést,de te még most sem.
2017. jan. 13. 13:17
16/30 anonim válasza:
Megértettem a kérdést.Zavarna ha lenne gyereke.Ennyi.#14,és te mit szívtál hogy ilyen kötekedő vagy?Hol látsz te agressziót?Leírtam a véleményem teljesen normális stílusban,érvekkel alátámasztottam és nem agresszívan kötekedtem ahogy te.Semmi agresszió nincs a hozzászólásaimban.
18/30 anonim válasza:
Nem vitatkozni jöttem,de marhára érdekel hol van agresszió,úgyhogy mutasd meg légyszi,mondj egy példát,komolyan érdekel. Pl.,hogy más gyerekét más gyerekének nevezem??Most komolyan,te hogy nevezed mások gyerekeit?Ha van valami tipped a megszólításra szívesen veszem.Vagy az,hogy a saját gyerekem érdekeit mások elé helyezem?Ki nem??Te talán többet költesz a szomszédod gyerekeire mint a sajátodra??Vagy hogy nem tudok a gyerekem testvéreként gondolni olyan gyerekekre akiket nem én szültem??Nem tudom férfi vagy nő vagy-e,szerintem előbbi,te tudnál? Vagy máshol van az agresszió? (Zárójelben megjegyzem agressziónak a szitkozódást,trágárságot,fenyegetőzést,sértegetést nevezzük,nem azt ha megkérdezik mi az őszinte! véleméyem és miért én meg leirom pocskondiázás,trágárkodás,sértegetés néklül).Szóval kiváncsian várom hogy hol van agresszió.
19/30 anonim válasza:
nő vagyok, és a kioktató stílusodat tartom agresszívnak, és azt, ahogyan reagálsz. hosszan, magyarázkodóan, és intoleránsan. oké, neked eza véleményed, másnak meg lehet hogy más, és lehet hogy ez rosszul esik, amiket te írsz, mert pontosan így él, patchwork családban. a gyerekek meg jobb, ha jóban vannak, mint rosszban. de ez teljesen offtopik. ebből is látszik, hogy te úgy érzed minden rólad szól, ez a kérdés nem rólad és nem is a mi véleménykülönbségünkről szól.
20/30 A kérdező kommentje:
Én például pasiként nagyon is tudnám szeretni más gyermekét,pláne ha még kicsi és én nevelném fel. Szerinted az örökbefogadott gyermekeket nem szeretik? Szerintem egyre vadabb amiket írsz és az a legjobb,hogy köze nincs a kérdéshez.
2017. jan. 13. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!