Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom eldönteni hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni hogy mit is akar, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szoval par hónapja megismertem egy fiút facebook -on.. Régebben is beszéltünk de akkor nem volt semmi... Itt lakik nem messze de a munkája miatt a fővárosban van legtobbbet es csak ritkán találkozunk... A szilvesztert egyutt töltöttük es megtörtént a Dolog... Aztan meg párszor amig itthon volt... Azt mondta szerelmes belem, élobe is mondta es komolyan gondolja velem... De mikor faceen beszélünk olyan furanak tűnik neha meg nem mindig ir vissza rokton, es olyan bizonytalannak... Élőben legtöbbször elhiszem neki h tenyleg szeret szerelmmes, de így eleg fura... Es elvileg járunk, de nem is mondja hogy rakjuk ki, meg eleg sok no ismerőse van, tuti beszél másokkal is :( o mondta h szüksége van ram es komolyan gondolja... De nem akarok ilyen d*gó barátnő lenne h mikor hazajön csak akkor vagyok a nője aztan ha vissza megy akkor meg elfelejti :/ ti mit tennetek?

(L/20)

2017. jan. 12. 13:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírás miatt...
2017. jan. 12. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb kellett volna tisztázni ezeket, aztán megdugatni mahad, kisanyám.
2017. jan. 12. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg leülni vele és komolyan megbeszélni, hogy mit akartok egymástól?
2017. jan. 12. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elozovel!
2017. jan. 12. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Az elso valaszoloval ertek egyet csak kozben erkezett valasz :D
2017. jan. 12. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Elotte is beszéltünk mar rola... De most érzem neha a bizonytalansagot
2017. jan. 12. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha csak hétvégén találkoztok, nem nagyon lesz ebből működő kapcsolat.
2017. jan. 12. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Tök egyszerű: TE mit akarsz?

Ha ezt sikerül eldöntened, akkor máris sokkal egyszerűbb lesz.

Jelenleg ott tartasz, hogy érzed, hogy sz.ar van a palacsintában, de nem akarsz vele leülni komolyan beszélgetni, mert akkor vége lesz ennek a románcnak. Inkább kened el a tényeket, addig is abba a hitbe tudod ringatni magad, hogy komoly kapcsolat is lehet belőle.

Én azt tenném, hogy kiraknám én, hogy kapcsolatban vagyunk. Ha nem igazolja vissza, akkor rákérdezek, hogy miért is nem?

Egyébként azért nem, mert másokkal is beszélget, és ha kiírja, hogy kapcsolatban vagytok, akkor a többi dugópajti besértődik. ;)

Vagy ne agyalj ilyeneken, meg te se vedd komolyan, örülj, ha hétvégén kapsz egy kis jót, közben pedig beszélgess másokkal, és ha lesz jobb, tedd lapátra. Ő is ezt csinálja.

De ne áltasd magad, hogy ha úgy teszel, mintha minden rendben lenne, akkor minden rendben lesz.

2017. jan. 12. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Vannak fiúk, akik nagyon nehezen kommunikálnak, lassan írnak vissza ilyesmi, és még is szeret. egyszerűen nem pörög úgy, mint te:) Másik: nem kell ám bedőlni a dumájának, ahhoz több idő kell, hogy megszeressen. És az is lehet, hogy a vadászönsztöne már alábbhagyott, hiszen lefeküdtél vele, többször is, és gondolom te is írtad neki, hogy: jajj én is szeretlek. Aztán a kisfiú rájött, hogy hoppá: nekem ebben innentől mi a poén? semmi.
2017. jan. 12. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Tenyleg elobb kellett volna tisztazni a helyzetet kisanyam aztan gerincre vagatni magad.
2017. jan. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!