Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy mit is akar, szerintetek?
Szoval par hónapja megismertem egy fiút facebook -on.. Régebben is beszéltünk de akkor nem volt semmi... Itt lakik nem messze de a munkája miatt a fővárosban van legtobbbet es csak ritkán találkozunk... A szilvesztert egyutt töltöttük es megtörtént a Dolog... Aztan meg párszor amig itthon volt... Azt mondta szerelmes belem, élobe is mondta es komolyan gondolja velem... De mikor faceen beszélünk olyan furanak tűnik neha meg nem mindig ir vissza rokton, es olyan bizonytalannak... Élőben legtöbbször elhiszem neki h tenyleg szeret szerelmmes, de így eleg fura... Es elvileg járunk, de nem is mondja hogy rakjuk ki, meg eleg sok no ismerőse van, tuti beszél másokkal is :( o mondta h szüksége van ram es komolyan gondolja... De nem akarok ilyen d*gó barátnő lenne h mikor hazajön csak akkor vagyok a nője aztan ha vissza megy akkor meg elfelejti :/ ti mit tennetek?
(L/20)

Tök egyszerű: TE mit akarsz?
Ha ezt sikerül eldöntened, akkor máris sokkal egyszerűbb lesz.
Jelenleg ott tartasz, hogy érzed, hogy sz.ar van a palacsintában, de nem akarsz vele leülni komolyan beszélgetni, mert akkor vége lesz ennek a románcnak. Inkább kened el a tényeket, addig is abba a hitbe tudod ringatni magad, hogy komoly kapcsolat is lehet belőle.
Én azt tenném, hogy kiraknám én, hogy kapcsolatban vagyunk. Ha nem igazolja vissza, akkor rákérdezek, hogy miért is nem?
Egyébként azért nem, mert másokkal is beszélget, és ha kiírja, hogy kapcsolatban vagytok, akkor a többi dugópajti besértődik. ;)
Vagy ne agyalj ilyeneken, meg te se vedd komolyan, örülj, ha hétvégén kapsz egy kis jót, közben pedig beszélgess másokkal, és ha lesz jobb, tedd lapátra. Ő is ezt csinálja.
De ne áltasd magad, hogy ha úgy teszel, mintha minden rendben lenne, akkor minden rendben lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!