Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egész nap kommunikáltok a párotokkal online is, ha nem találkoztok?
Figyelt kérdés
Mi szinte igen, de néha úgy érzem, már nem tudok neki mit írni.. :D Ez normális?2017. jan. 11. 21:23
11/22 anonim válasza:
Amíg dolgozik, addig nem, mert nem tud neten lógni, max ha valami sürgős/fontos, akkor felhívom két mondat erejéig ("Szia, a kesztyűtartódban felejtettem a tárcám, vissza tudod hozni? Köszi, szia", vagy "Szia, a 4-es vonattal megyek, akkor majd találkozunk, szia" stb), de nem cseverészünk.
Viszont onnantól, hogy hazaér, addig amíg le nem fekszik, folyton dumálunk (kb 5-től éjfélig)
Soha nem fogytunk még ki a témából 3 év alatt.
12/22 anonim válasza:
Nyugodj meg, teljesen normális. Nekem ugyan nincs barátnőm, de gondolom a kezdeti nagyon-nagyon rózsaszín egy-másfél hónap után azért visszatérnék annyira a földre, hogy ne akarjam vele megosztani hogy milyen madarat láttam az utcán, vagy megkérdezni tőle napjában háromszor, hogy mire gondol.
13/22 anonim válasza:
Nem, dolgozo emberek vagyunk, nem tudnank, ha akarnank sem ilyen semmi hulyesegekrol "beszelgetni" egesz nap.
14/22 opened paradise válasza:
Igen.
Amiatt meg ne aggódj.
15/22 anonim válasza:
Minek? Ha nem akarod, hogy a szociális média az agyadra menjen tarts lekapcsolva a netet a telefonodon és ne nézegesd 5 percenként a facebookot. Attól mert kapcsolatban vagy nem kell feszt írogass, egy idő után nagyon idegesítő. Have a life.
16/22 anonim válasza:
Mindketten dolgozó emberek vagyunk, ráadásul végezzük is a munkánkat, így nem fér bele, hogy a kb. semmiről csevegjünk egész nap.
17/22 anonim válasza:
mi nem, felnőtt emberek vagyunk, nem nyúzzuk egymást, ha nincs miért
18/22 anonim válasza:
Néhány válaszoló: nem szoktatok csak úgy, valamiről dumálni a párotokkal? (Nem kötekedni akarok, nem is pontozgatok, semmi, csak nekem ez olyan fura :D )
19/22 anonim válasza:
Mivel mi iskolába járunk, ezért tudunk beszélni, nyilván órák alatt nem, meg délután ha más dolgunk van, aközben sem annyira, leginkább este tudunk. Néha van, hogy csak egy matricát tudunk egymásnak küldeni :D De engem nem zavar, sose gondoltam erre, hogy nincs miről beszélni.
20/22 anonim válasza:
#18:
De igen, sokszor van hogy megkérdezem tőle, hogy mit csinál, milyen napja volt vagy hasonlók, mert érdekel. Ha viszont csak idő- és helykitöltés lenne, csak hogy írjak valamit, akkor nem teszem, megkérdezem később, amikor aktívan tudunk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!