Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetlen fiúval találkoztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetlen fiúval találkoztam, aki őszintén szeretett, de elküldtem, mert én nem úgy tekintettem rá, rosszul döntöttem volna?

Figyelt kérdés

Eddig egyetlen egy fiú szeretett őszintén, tiszta szívből, úgy fogadott el, ahogy vagyok, lelkileg kötődött hozzám, ezért nagyon nehéz volt elutasítani és komoly bűntudatom is volt miatta, hogy nem adtam azonnal a tudtára, hogy nem lehet semmi. Nehezen, de elfogadta, majd úgy tett mintha nem zavarná, de láttam rajta, hogy fáj neki, de mégis elutasítás után is biztatott, hogy ne adjam fel az álmaimat. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna ha összejövünk, de nem bírtam volna sokáig azzal a tudattal együtt lenni, hogy ő akkor is szeret,ha nem szeretem.

Nekem is voltak már ilyen szerelmeim, de azt meg ők nem viszonozták.

Egyik barátnőmnek meséltem ezt és ő mondta, hogy meg fogom bánni, hogy ezt a pasit elutasítottam, mert az ilyen nagyon ritka, aki őszintén szeret. De hiába, ha egyszer én nem éreztem ugyanazt, csak még több fájdalmat okoztam volna neki és magamnak is, ha adok neki egy esélyt.

2017. jan. 6. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni mint a 10-es válaszoló :D :)

Az érzések állandóan változnak mint mi is.

Gondolj csak bele..2 ember szereti egymást és összeházasodik,összeköltöznek aztán 2 év múlva már utalják egymast és elválnak.

Mondok egy sarkitott példát...összeköltöznél ezzel a sráccal és lehet belészeretnél.

A házasságok legtöbbje is azért ér véget mert együtt élnek és jól ki ismerik a másikat...a másik része pedig ezért erősödik meg és tart örökre.

Szóval ezt nemclehet tudni,lehet megfogod bánni később mert változol te is,az elképzeléseid,az értékrended.De az is lehet hogy nem.

2017. jan. 6. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Barátság;ismerős?

A barátságból lehet szerelem.

A kérdés az,hogy mennyire ismered.:)

2017. jan. 6. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Az igazán tartós,mély szerelmek sokszor nem fellángolással kezdődnek,ahogy a #2 válaszoló példájából is kitűnik.Bár nem tudom,nálatok mennyi idő alatt zajlottak ezek az események,de én mindenképp adtam volna a dolognak egy esélyt,neki ígyis-úgyis fájdalmat okoztál,mert már szerelmes volt beléd.Akkor már nem lett volna érdemesebb megpróbálni?Nem mindig 2 perc alatt alakul ki a szerelem...viszont ez a te életed,te döntéseid,de lehet mindig bánni fogod,hogy legalább nem próbáltad meg :)
2017. jan. 7. 07:33
 14/15 anonim válasza:

Keresd meg a srácban azt a 3tulajdonságot,amit az "igaziban" keresnél.Ha sikerül,és megvan benne..tedd fel magadnak a kérdést,mi az ami végett nem tudsz úgy nézni rá?!

(korkülömbség,kinézet,teljesen más gondolkodásmód..stb)

Nemtudjuk a történetet,mióta is ismerheted..elképzelhető hogy ő hamar belédszeretett,te meg ezt nemtudod hogy kezelni,mert nem tudsz úgy tekinteni rá,de vajon miért nem?Ha több időt,több programot találnátok ki közösen,még az is lehet hogy idővel jobban megfogod szeretni,mint ő téged,mert nemtudhatod,elképzelhető hogy neked több idő kell ehhez,hogy megismerjed.Ha érzel egy kicsi "szikrát" is kettőtök közt,szerintem meg kell próbálni,és esélyt kell adnod,nem neki..magadnak!Ahogy a barátnőd is mondta,még nagyon megbánhatod..Igaza lehet!Eeltelik majd egy 1év..Ő nehezen de tovább tudott lépni akkoriban,te meg mire észbe kapnál,hogy basszus mégiscsak Ő az a férfi aki kell,lehet addigra ő már másnál találja meg a boldogságot..és ezt örök életedben bánni fogod(szerintem).Van egy olyan mondás,hogy a férfinek meg kell ismernie a nőt,hogy szerethesse..a nőnek pedig engednie kell hogy a férfi szeresse,és így tudja majd megismerni.(Ebben szerintem nagy igazság van/lehet).Na de ezt neked kell tudni,érezni,hogy most mit is érzel felé,és mi az amiért nem tudsz úgy rá tekinteni. Dönts okosan,ahogy a szíved is érzi. Remélem picit azért tudtam segíteni..sok sikert! :)

2017. jan. 8. 09:55
 15/15 anonim válasza:

Tehát nem tudsz "úgy rá tekinteni"..

Ez viszont nem egyenlő azzal,hogy semmit sem érzel iránta!Legalábbis én így értelmezem.Ahogy már több előttem szóló is írta,adni kelett volna egy esélyt a dolognak,a te érdekedben.Mivel lehet ha jobban megismernéd,rájönnél hogy pont Ő az aki kell neked.Ezt sohasem tudhatjuk,főleg így.Lehet pár hét,vagy hónap után,hiába töltötök több időt,hiába foglalkoztok egymással,lehet akkor is el kell hogy utasítsd,mert nem fog változni benned semmi,de az is lehet hogy hatalmasat fordul a kocka,és sokkal jobban fogod szeretni mint ő téged.Nem lehet tudni :)

2017. jan. 9. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!