Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha reménytelenül romantikus vagyok?
Nem az! Én is ilyen vagyok,csak lányban. Mindenki más :)
Viszont arra nekem is figyelnem kell,hogy a földön járjak,ne a felhők fölött 3 méterrel álomvilágban!
Szerintem jó, ha egy férfi romantikus, de sokan nem veszik észre, amik annyira nyomulnak, hogy az már ijesztő.
Kérdező, te mit értesz a "nagyon romantikus" alatt?
Ha nem hasonlóak az érzései, mint neked, akkor természetesen nem tudja viszonozni a szerelmed. Illendőségből senki nem fogja azt vallani.
Ugyanígy van a másik oldalon is, egy nő sem várhatja el a viszonzást ha a férfi nem szereti.
ma 16:58
Az ilyen gyertyafényes vacsora és rózsa közhelyeket nem szeretem. Ezek túl könnyüek. Szerintem Romantikus alkalmat jelenthet:a játszadozás;a cinkosság valamiben; a finom rezdülések;hogy minden mozdulatodnak jelentősége van; az összebújások;a csókok;az egymásnak szegezett tekintetek; amikor két ember olvas egymás szeméből; amikor egy hétköznapi epizód megtelik szerelmes tartalommal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!