Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megállapítani, hogy valakinek tetszem, vagy csak az tetszik neki, hogy odavagyok érte?
Szerintem az is fontos hogy pasi vagy no vagy.
Én pasi vagyok, nálam volt hasonló helyzet többször is ,de én megmondtam ha nem érdekelt ,hogy köszönöm szépen ,nagyon aranyos de... és kitaláltam valamit ,hogy ne bántsam meg de vegye a lapot ,hogy nem lesz semmi kettőnk közt. Ha bejött akkor pedig éreztettem vele ,hogy tetszik.
Mondjuk nem mindenki ilyen kedves,aranyos mint én!
Szerintem ha bejönnel neki akkor ő is közeledne feléd,mivel részleteket nem írtál ezért többet nem tudok mondani.
Na pusz
Ezt én is írhattam volna! De biztos nem én írtam, mert éjjel fél kettőkor már aludtam.
Szerelmet én nem vallottam, csak úgy viselkedtem, hogy egyértelműek voltak az érzéseim.
Én arra hajlok, hogy akkor derül ki, egonövelő vagyok csak vagy érdeklem is, ha eltűnök. Hiányzom-e akkor? Leszedtem a facebookomról, mert úgy éreztem, írogatok itt, ő meg le sem tojja. Ezen kiakadt, hogy jaj ne. Aztán ignoráltam. Akkor meg látványosan kerülni kezdett, és bámult.
De mikor konkrétan elé álltam, hogy fontos nekem, akkor meg nagy zavarban levés, a téma terelése, jaj nem, jaj nem tudom.
Ha problémája van, maga alatt van, egyből keres. Ha bókolok, kedves vagyok, netalán megsimogatom, befeszül.
Tiszta hlyének érzem már magam, viszont nekem nagyon tetszik, és ha én keresem a társaságát, akkor mindig örül.
Szóval kérdésedre a válasz: úgy lehet megállapítani, hogy egyszer csak nem vagy ott. Issza a vizet, te meg lelkesen mindig újratöltöd, aztán egyszer csak üres a pohár. Nos, akkor vállat von és szomjan marad, vagy feláll és elmegy a csaphoz?
Ha érezne valamit Elmondta volna ő is, a páromnál én is így voltam én 17 ő 18 éves volt és én vallottam szerelmet először ő pedig rávágta, hogy ő is azóta boldog élettársi kapcsolatban élünk. De biztos ami biztos kérdezd meg tőle, hogy van-e esélyed nála.. tudom, hogy nehéz de ez a legbiztosabb, lehet, hogy csak hezitál valamiért. Vágj bele és vedd kezedbe az irányítást. 😊
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!