Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan férfit, aki értelmes és normális párkapcsolatra vágyik?
Hogy nincs baráti köröd? Úgy elég nehéz keresni, hogy te társat keresel, nem is nagyon láttam még olyat, ami sikeres volt.
Ismerkedj, barátkozz, majd előadódik valami komolyan vehető.
Annyira nem tudom elhinni ezeket a beszámolókat, hogy ne lenne egy olyan srác se, aki legalább átlagos szinten normális, és "ismeri az alapműveltség, hűség, megértés és efféle fogalmakat". Most kíváncsiságból felmentem az egyik társkeresőre, amin fent vagyok, megnéztem a 24-26 év közti srácokból az első oldalt. 20 ember van egy oldalon, ebből kb 5-6-nak a bemutatkozása számítható be értékelhetetlennek, a többi viszont teljesen normálisan írt magáról néhány sort. Külsőre meg mind szintén teljesen normális kinézetű. Az első benyomás alapján nagyon messze vagyunk attól, hogy mind link, megbízhatatlan, ostoba alak legyen. Mi hát akkor a gond?
A következőket tudom elképzelni:
1) Mindenkiben találtok valami hibát. "Jó, jó, de nincs kutyával pózolós képe, szóval biztos utálja az állatokat, és élve elégeti a kiscicákat, ilyen borzalmas ember meg nekem nem kell." és "Az egyik képén kutyával látszik, szóval biztos a kutyája fontosabb lenne neki, mint én, és ilyen borzalmas ember meg nekem nem kell". Sötöbö sötöbö, avagy a klasszikus van sapka - nincs sapka-eset. Ebben a verzióban tök normális srácok is írtak nektek, de valamilyen mondvacsinált oknál fogva a "link alak"-dobozban végezték.
2) Ti nem keltitek fel a normális srácok figyelmét. Ennek három oka lehet:
a) Csúnyák vagytok. Bocsi, nem bántásból, meg nem is felszínességből, de vannak, akik jóval kevesebb embernek tetszenek a másik nemből. Mindegy, hogy tehettek-e róla, vagy sem, pech, sajnálatos eset.
b) Nem írtok magatokról elég jót, nem töltitek ki rendesen a profilt, nem írtok eleget, és emiatt nem ragadjátok meg a normális srácok figyelmét.
c) Rendesen írtok, de nem akadt olyan, akinek pont ez jönne be. Ez megintcsak senki hibája. Például én is láttam egy olyan lányt, aki helyeske, meg tényleg tök normálisan leírta, hogy neki nagyon fontos a család, és olyan társat szeretne, akinek szintén, viszont nekem meg nem annyira fontos, és tudom, hogy nem tudnám neki azt nyújtani, amit vár, tehát nem írok neki, mert minek. Ezzel semmi probléma nincs egyik fél részéről sem, pont erre lenne jó az egész társkeresőprofilosdi.
A végére még egy kis saját tapasztalat: rendesen kitöltöttem a profilom, belevittem az egyéniségem, leírtam, milyen vagyok, írtam néhány lánynak, de egyik sem válaszolt. Semmit. Egyáltalán. Némelyik megnézett, aztán annyi. Arra nem méltattak, hogy megmondják, a fenti verziók közül melyik állt fent. És persze ezek még mindig fent vannak, és gondolom otthon sírdogálnak, hogy őket bezzeg egyetlen normális sem találja meg...
Amúgy ha bárki gondolja, lehet velem beszélgetni még most egy ideig, utána meg holnap este leszek megint gépnél.
25/F
Én is hasonló helyzetben voltam sokáig, így rövid idő után céltudatosan kerestem idősebb hölgyeket. Csak idő kérdése volt és megtaláltam a páromat egy 14 évvel idősebb nő személyében. A korombéli lányok komolytalanok, fogalmuk sincs, mit akarnak az élettől, éretlenek, némelyek "ki akarják élni magukat", bulizni, mások már kiéltek, de egyik sem vonzó. Nekem egy érett, felnőtt nő kellett, aki okos, értelmes gondolkozású és akire lehet számítani. Bejött!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!