Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Iszonyatosan tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan tetszik egy lány, de fél tőlem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szituáció, hogy hozzájuk járunk edzeni a csapatunkkal(5 fős férfi csapat, bicikli sport),ilyenkor náluk szállunk meg, már 3x voltunk kint, 4-5 napot.Imádom a kiscsajt(20), sportos, okos, intelligens,kedves, ha ott vannak a csapattársai (4férfi) akkor minden oké, de ha csak mi vagyunk pl a nappaliban, ő meg lejön a konyhába látszik rajta, hogy fél, befeszül.Kevert csapatokban akartunk edzeni, de Ő hozzám és a barátomhoz került, de azt mondta rosszul van és visszament a házba. Történhetett valami a múltjánan amiért fél? Mit tehetek? Egyre jobban kedvelem.

38F

2016. dec. 22. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Vagyok: ja, és nem vagy a pszichológusa, semmi közöd nincs a dolgaihoz, hagyjad meg neki a személyes terét
2016. dec. 22. 12:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Beszélek vele. Köszi a válaszokat.
2016. dec. 22. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok és csakazértis a saját fejed után mész?
2017. jan. 12. 14:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy a saját fejem után mentem, azóta nagyon jóban lettünk, nem mondtuk még ki, hogy együtt vagyunk, de szinte minden szabadidőnket együtt töltjük.

HA VALAKI hasonló gonddal küzd akkor hajrá, BESZÉLJETEK VELE!!! Ki tudja ;)

2017. jan. 12. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Látom, már sikeres fejlemények vannak, gratula. :)

De azért leírom a véleményem. Hasonló típusú 20 éves lány vagyok, és én például azért "félek" az idegenektől/azoktól, akikkel kevésbé ismerjük egymást, mert alapból elég bizalmatlan vagyok, plusz hihetetlenül önbizalomhiányos megfelelési kényszerrel és szorongásos gondokkal. Tehát amíg nem érzem a kellő bizalmat, az elfogadást, azt, hogy tényleg kedvel az illető, addig én is befeszülök, nem merem és nem tudom magam elengedni, mert tartok tőle, hogy valamit "elrontok". Ami persze tudom, hogy hülyeség, de akkor is ilyen vagyok sajnos. Ez akkor halmozottan jelentkezik, ha valakit még kedvelek is, esetleg vonzódom is hozzá.

Szóval igen, ha valaki hasonló helyzetben van, akkor tényleg beszélgessen sokat a lánnyal, legyen megértő, kedves, és mutassa ki a szimpátiát, az elfogadást. Onnantól szépen lassan majd elkezd kinyílni a lány, és egyre jobb kapcsolatba lehet vele kerülni.

2017. jan. 12. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Beszéltél vele, ez jó, de mit mondott?

Hogyan törted meg a jeget?

2017. jan. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!