Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leégetném magam egy ajándékkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leégetném magam egy ajándékkal?

Figyelt kérdés

Tetszik egy nő egy jó ideje, néha visszahúzódik néha pedig úgy tűnik érdeklem, de nagyon lassan nyílik meg. Még csak beszélgettünk. Független és én is az vagyok.Én úgy döntöttem várok még rá.

Karácsonyra megajándékozzam valami romantikussal vagy ezzel csak égetném magam? Volt valaki ilyen helyzetben?

2016. dec. 21. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ajándékozd meg! De azért arra légy felkészülve, hogy nem kellesz neki.
2016. dec. 21. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek egy srác most adott ajándékot (szinglik, de megbeszélték hogy haverok maradnak), egy ZARA Parfümöt, de már kinézett neki elvileg felsőt meg mit tudom én.. és hát ez egyrészt nagyon ijesztő, másrészt ajándékokkal nem lehet megvásárolni a szeretetet. Szerintem ne vegyél ajándékot, egyrészt még csak beszélgettek, majd akkor ha több lesz köztetek, esetleg együtt lesztek.
2016. dec. 21. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne adhatnál neki valami ajándékot? Bátorság, még ha nem is viszonozza az érzelmeit irántad, akkor is legalább te elmondhatod, hogy megpróbáltad. Lehet korai, lehet nem, tégy egy próbát. akkor sohasem derül ki, hogy mit érez ha nem beszélgetsz el vele. Itt vannak az ünnepek, itt a nagy lehetőség.
2016. dec. 21. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy apró ajándék jó ötlet,de ne romantikusat az szerintem is nyomulás.
2016. dec. 21. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami apróbb és nem romantikus. Ne legyen az az érzése, hogy meg akarod venni az érzéseit. Annyit csak, ami jelzésértékű, hogy gondolsz rá.
2016. dec. 21. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Valami aprósággal meglepheted, a nagy romantikus gesztusokat kerüld. Bár szerintem inkább hívd el randizni.
2016. dec. 22. 03:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Elküldtem egy apró ajándékot, de nem volt rá reakció egyelőre.

Randira már hívtam de időt kért.

2016. dec. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!