Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy lány ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik, de csak barátok vagyunk. Nem tehetek róla, de egyszerűen féltékeny vagyok minden lányra, akivel csak szóba áll. És ilyenkor képes vagyok nagy hisztit csapni. Például egyik este beszélgetett az egyik lánnyal a társaságból, én meg hallgatni se bírtam, kimentem és sírtam meg mindennek elmondtam azt a lányt, aztán fogtam a cuccom és se szó, se beszéd, hazamentem. Aztán napokig nem is válaszoltam az üzeneteire. És mindig megfogadom, hogy többet szóba se állok vele, aztán soha nem tudom betartani, mert olyan aranyos..

Nagyon gáz, ha valaki ennyire féltékeny?

L/24

2016. dec. 20. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de saját magad miatt az. A túlzott féltékenység az önbizalomhiány jele. Szerintem keress fel egy pszichológust, mert ez egy jól működő kapcsolatot is teljesen szét tud zilálni.
2016. dec. 20. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon gáz. Mert nem is vagytok egy pár ezzel a fiúval de már most ennyire féltékeny vagy, és emiatt az is lehet, hogy össze se fogtok jönni.
2016. dec. 20. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Gáz is, gyerekes is, kapcsolatgyilkos is, szánalmas is.. Napestig lehetne sorolni. Valami stikkje a srácnak is lehet, értelmes ember egyetlen ilyen húzás után soha többet nem szól hozzád.
2016. dec. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!