Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarban vagyok. Ti mit tennétek ilyenkor?
Szeva, na egyenes leszek veled, mint férfi a férfival :)
Hagyd azt a lányt. Egyrészt legyél gerinces pasi. A lánynak van valakije. Ha ő így elkezd puszilgatni téged, hát nemtom... Ez nem szép dolog, én a pasija helyében kiakadnék, a csaj meg szégyellheti magát. Te de akkor is legyél rendes pasi és ne nyúlj foglalt nőhöz. Ha a csaj gerinces lenne akkor
1. Vagy nem puszilgatna téged úgy hogy van pasija
2. Vagy ha már te kellesz neki akkor elhagyná a pasiját és egyenesen állna eléd (Ez azért korrektebb mint amit most csinál. Most kb mindkét lóra tesz.)
A másik helyzet hogy egy ilyen nő nemtom mennyire megbízható. Szerinted? Mert ha most elutazott és téged puszilgat, amikor legközelebb elutazik honnan tudod hogy nem puszilgat mást helyetted? Ha a mostani pasijához nem hűséges, te mennyire kellhetnél neki hosszú távon?
Az is lehet hogy csak szórakozásnak akar tartani téged.
A kérdésedre a válaszom: Én nem lennék benne ilyen megcsalás dologban és a lánnyal tartanám a távolságot, akkor is ha vonzó. Nem mondom, hogy nem vágyom baromira hogy valaki szeressen, de nem akarok ilyet tenni egy másik emberrel.
Rendes gyereknek tűnsz, csak látom hogy elbizonytalanodtál, szóval talán még nem késő.
Erdélyi vagyok én is, de már Magyarországon élek. Totál megértem, hogy nehéz a helyzet, kevesen vagyunk magyarok és minden család azt akarja, hogy a gyerek magyar párt "hozzon haza" (és most mellőzném a cifra székely szavakat amiket lehet mondani).
És adnék neked egy pro tippet. 1-2 napja olvastam itt gyakorin egy lány kérdését. Erdélyi volt és panaszkodott, hogy nehéz Erdélyben normális magyar pasit találni. A kérdésben benne volt, hogy Erdély. Rákereshetnél egészen véletlenül és egészen véletlenül ráírhatnál, hogy egészen véletlenül lenne-e kedve beszélgetni veled... Bocs hogy avatkozom bele, de még ha ő is olvassa amit én most írtam, akkor sincs semmi extra :D Lehet te épp nem láttad az ő kérdését és ha nem szólok nem is tudsz róla. Nem tudom hová valósi lehet az illető, de ha egy rendes nőért kell vonatozni egy kicsit, annyi még belefér, nem? :D
Biztos, hogy van valakije?
Ha van, akkor nem kéne engedjed neki ezt a viselkedést.
--
Pár napja pont egy erdélyi hölgy írt itt gyakorin, hogy ő meg magyar férfit keres. Miért nem veszed fel vele a kapcsolatot?
Köszi mindenkinek. Ez az ami zavarba hozott...nem szeretnék közéjük avatkozni, mert tudom hogy köztünk nem lehet semmi nagyon komoly, hosszú kapcsolat. Persze, gondoltam arra hogy szórakozásként véli. Én sem venném annyira komolyan a dolgokat, csakhogy nem nagyon vagyok az a tipusú ember. :D. És fiúként tudom milyen érzés az ilyen, mert megtörtént velem is...nagyon szar. Ezért is vagyok annyira zavarban, mert látom hogy ő eléggé akarná, de én nem akarom azt mondani neki hogy hagyja ott a pasiját miattam. Mert köztünk véget ér ez a dolog májusban amikor elmegy innen.
Tudom, hogy mások helyettem nem paráznának, egyenesen nekiesnének, aztán a többi nem érdekelné. Én úgy vélem hogy más vagyok mint a többség :). Lehet hogy ezért sok mindent vesztettem, de legalább tiszta a lelkiismeretem.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszát. Nagyon jól esett látni hogy nem neveztetek el mindenféle gyenge balféknek, pedig őszintén azt hittem csak ilyeneket fogok kapni.
A csajjal meg nemsokára lesz egy beszélgetésünk, tisztázni szeretném a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!