Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszex férfi találhat olyan biszex nőt, akivel akár életre szóló szerelem is kialakulhat közöttünk?
Sziasztok,
Egy alapvetően jó indulatú, barátságos, empatikus, Egyetemista (budapesti) férfi vagyok. Van célom az életben, család és karrier terén is.
Szerelemre, csókra mosolyra, törődésre vágyok, Komoly kapcsolatot szeretnék egy korosztályombeli nővel. Egy társra akivel lehet jövőt tervezni, akivel vannak közös érdeklődéseink és nagyon szeretnénk egymást.
Olyan biszex lányra vágynék, aki előtt nem kell eltitkolnunk titkos vágyainkat, Én is voltam már fiúval, és engem sem zavar, hogy ő is szereti a lányokat.
Csak az számítana, hogy szeretjük egymást. És talán a vágyainkról sem kell lemondani, ha előbb utóbb talán benne lennénk hármasban.
Szerintetek találhatok ilyen lányt?
Szép napot kívánok mindenkinek!
"Szerintetek találhatok ilyen lányt? "
Ebben a korcs világban? DÖGIVEL!
Ezt most komolyan kérdezted?? Ugye ez csak irónia?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!