Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy biszex férfi találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex férfi találhat olyan biszex nőt, akivel akár életre szóló szerelem is kialakulhat közöttünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy alapvetően jó indulatú, barátságos, empatikus, Egyetemista (budapesti) férfi vagyok. Van célom az életben, család és karrier terén is.

Szerelemre, csókra mosolyra, törődésre vágyok, Komoly kapcsolatot szeretnék egy korosztályombeli nővel. Egy társra akivel lehet jövőt tervezni, akivel vannak közös érdeklődéseink és nagyon szeretnénk egymást.

Olyan biszex lányra vágynék, aki előtt nem kell eltitkolnunk titkos vágyainkat, Én is voltam már fiúval, és engem sem zavar, hogy ő is szereti a lányokat.

Csak az számítana, hogy szeretjük egymást. És talán a vágyainkról sem kell lemondani, ha előbb utóbb talán benne lennénk hármasban.

Szerintetek találhatok ilyen lányt?

Szép napot kívánok mindenkinek!

2016. dec. 8. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen. egyelőre nem tervezem,hogy lecserélem,sőt...szóval ha nem jön valami nagy gebasz akkor együtt maradunk.
2016. dec. 9. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:

"Szerintetek találhatok ilyen lányt? "

Ebben a korcs világban? DÖGIVEL!

Ezt most komolyan kérdezted?? Ugye ez csak irónia?!

2017. jan. 4. 06:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Van sok éve együtt levő pár ismerősöm. Bik és nyílt kapcsolatban vannak.
2017. jan. 4. 09:10
 14/14 mellanka ***** válasza:
Szerintem te azert akarsz csajt, hogy leplezd a massagod, maskulonben ha biszex vagy, akkor mindegynek kellene lennie, hogy pasit vagy not keresel, gondolom meleg fiut hamarabb is talalnal, mint biszex csajt, aki elfogadja, hogy pasizol. Egy parkapcsolat erzeseken mulik, nem nemi iranyultsagon, szoval attol mert bisex vagy, a huseg meg jatszik, ha pasid, ha csajod van.
2019. ápr. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!