Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj az, hogy az "idősebb" férfiakkal szimpatizálok?
27 éves fejjel azt tudom neked mondani, hogy egy férfi komolyságát már nem a kora adja meg. Akkora itt a törés és lemaradás egyes embereknél... Én javában 27 és fölötti férfiakat ismerek, és sok van közülük aki, nem lett sokkal érettebb a 17 éves kori önmagánál. A párom 1 évvel idősebb nálam, és ő volt az aki már a kezdetektől komolyan vett.
Tehát ha komoly, felelősségteljes férfit keresel azt pont ugyanolyan nehezen fogsz találni a 25-30-asok közt, mint a saját korosztályodban.
Szerintem nem baj, csak látszik, hogy még nagyon naiv vagy. Majd idővel úgy is rájössz a dolgokra.
Semmi rossz nincs benne. Nekem egy komolyabb 20 éves lànnyal nem lenne bajom. De 35ig is szétnèzek tàrskeresőn...valakiben ha megtalàlom amit keresek nem a kor szàmìt.
Ffi/30
well, én eddig minden "korban hozzámillővel" jól befaragtam. Vagy állandóan nyávogtak, hogy jajjazegyetem, meg menjünkpiálni, meg nincspénz (de persze a munka büdös volt), vagy piszkáltak, hogy miérttanulszannyit, gyeremárinni. Ezek egyike sem szimpatikus nekem. Arról nem beszélve, hogy akivel eljutottunk addig, az ágyban sem volt képes a saját egocentrikus világképét legalább annyira moderálni, hogy a "nem érted, hogy ez így fáj?"-ra ne az legyen a reakció, hogy "jóvan mindjárt vége".
A mostani párom 8 évvel idősebb nálam, 20 voltam, amikor összejöttünk. Ő az első, aki szerint nem gáz, hogy önálló vagyok, hogy nem részegedni járok hétvégénként és hogy vizsgaidőszakban tanultam. Egyébként nekünk is beszólogattak az elején, hogy jajjbiztoscsakmeghúzniakar, meg jöttek a "dehát aki nálad 8 évvel fiatalabb, az még gyerek" dumával, de le kell tojni. Mi szeretjük egymást, a családjaink is elfogadtak minket, a többiek meg nem érnek annyit, hogy ezen rágódni kelljen.
Persze általánosítani sem szabad, biztos van értelmes 18 éves is, de gyökér 30 körüli is.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!