Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem volna?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van egy csaj, ő 27 éves, én 24. Kb. úgy egy hónapja kezdett érdekelni engem, addig valahogy nem. Most már odáig fajultak a dolgok, egész nap csak ő jár a fejemben, nem tudok úgy 5 percig más dologra koncentrálni, hogy ne jusson eszembe. Gyanítom, hogy nem csak egyszerű vágyat érzek iránta, hanem már beleszerettem. Egyébként átlagos csajról van szó, vannak nála szebbek, de azok nem érdekelnek, benne viszont megfogott valami, de halvány gőzöm nincs róla, hogy mégis mi.

Mindig beszélgetést kezdeményezek vele, amikor csak tudok(szerencsére ő beszédesebb, mint én, így mindig van valami téma) vagy ha épp nem lehet, de eljön a közelemben szinte mindig rámosolygok, nem tudom, hogy ezt túlzásba viszem-e, illetve, hogy mennyire viselkedek feltűnően. Nekem úgy tűnik, hogy ő észre sem vesz, de nem értem a jelzéseit, ezt a mosolygást eleinte ő kezdte és egy beszélgetésünkkor eléggé burkoltan, de megkérdezte, hogy van-e barátnőm, most a héten meg megkérdezte, hogy az ivással, dohányzással, hogy állok, amire elmondtam, hogy én ezekkel nem élek aztán pár tett rá utalást, hogy egy tetszik neki egy férfiben, akivel ismerkedik, hogy nem iszik, nem cigizik(itt biztos, hogy nem rám gondolt, mert van valaki más akivel régebb óta ismerkedik, mint velem, de elmondása szerint az a valaki idézem: "nem tartja annyira fontosnak" ezt a csajt.)

Nem tudom megítélni mennyi esélyem van nála vagy, hogy van-e egyáltalán. Szerintetek érdemes lenne elmondanom neki, hogy tetszik vagy kedvelem vagy beleszerettem vagy hasonlót?

2016. dec. 4. 10:26
 1/4 Ez a nevem! ***** válasza:
Szia! Valoszinü hogy valami mefogott benne es elkezdödött valami. Azt irod hogy vannak näla szebbek is,akik nem erdekelnek. Ez azert van,mert te a belsöt fontosabbnak tartod,mint a külsöt(ami egyebkent nem baj) es ebben a länyban megvan(vagy meglehet) az,ami a mäsikakban nincs. Pl: a mosolya öszintenek tünhet,nem bekepzelt es erdeklödö. Ha igy alakult a helyzet,szerintem kezdemenyezz vele. Hivd meg setälni,csinäljatok közös programokat,beszelgess vele.Ne felj ha esetleg egy kapcsolatra nemmel välaszol. Ha csak egy jo barätsäg alakul is ki,mär azert is megeri. Meg abbol is lehet szerelem kesöbb. Es az sem baj,ha több ilyen "baräti" kapcsolatod van.
2016. dec. 4. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
szimpi
2016. dec. 4. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Attól félek, hogy ha elmondom neki és ő nem is akar semmit, akkor onnantól kezdve lehet, hogy kerülni fog és megszűnik ez a jelenlegi baráti viszony és akkor két szék közé ülök, se barátság se kapcsolat. Márpedig azt nem akarom, mert rajta kívül még 2 ember van a cégnél, akivel ilyen baráti viszonyba vagyok, azok közül is az egyiket, pont a legnagyobb barátot már áthelyezték máshova így már nem is találkozunk. Szóval elég kockázatos a dolog, még nem tudom hogyan fogok dönteni.

Most nézem, hogy valamelyik mondatot elírtam szöveg átfogalmazás közben.

2016. dec. 4. 19:19
 4/4 Ez a nevem! ***** válasza:
Sajnos benne lehet a pakliban ez is. Tudom hogy mindenkinek kellemetlen a csalodäs es sokan felnek is töle. Viszont gondolj arra is,ha mindig csak värakozol,akkor csak az idödet vesztegeted es elszalaszthatsz mäs lehetöseget is. Ugy hivd el setälni hogy pl: van e kedve ma delutän/delelött setälni veled ,esetleg beülni valahova kävezni vagy üditözni,sütit enni cukräzdäban,stb...Ettöl meg nem biztos hogy vissza fog utasitani,vagy ha azt mondja hogy most nem,de mäskor bärmikor szivesen,akkor azt fogadd el es probälkozz mäskor is. Es ha mäsik alkalommal elfogadja,akkor hajra. De lehet hogy mindjärt az elsö adando alkalommal szivesen venne es elmenne veled. Az is lehet hogy titokban ö pont arra vär,hogy meghivd egy ilyen helyre. Es nem kell azonnal azzal bombäzni hogy van e barätod,s ha nincsen,akkor järnätok e meg ilyenek,hanem finom celzäsokkal valahogy szerezz tudmäst arrol hogy van e barätja,csinälnak e közös programokat,stb...Mindenek elött kerdezz rä hogy hogy teltek a hetvegei,mivel tölti szivesen a szabadidejet es akkr ö elmeseli. Utäna finom celzäsokkal probälj infot szerezni hogy a barätjäval tölti e a szabadidejet. Ha azt välaszolja hogy nem,mert nincs barätja,akkor nem mindjärt azonnal ajänlod fel neki hogy te szivesen töltened vele a hetvgeket es a szabadidöket,hanem mielött elköszöntök egymästol,akkor emlitsd neki meg ezt,hogy ha gondolod,en szivesen mäskor is eljönnek veled ebbe a cukräzdäba,vagy bärhova,ahova eppen meghivod. Ha jol erzi magät a tärsasägodban,bizos hogy elfogadja a következö meghiväsodat is. Merj lepni,ne felj attol ha esetleg most az elejen nem fogadja el a meghiväsodat, ettöl meg nem fogod magadtol eltaszitani. Egy probät mindenkeppen meger ;-)
2016. dec. 5. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!