Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem volna?
Munkahelyemen van egy csaj, ő 27 éves, én 24. Kb. úgy egy hónapja kezdett érdekelni engem, addig valahogy nem. Most már odáig fajultak a dolgok, egész nap csak ő jár a fejemben, nem tudok úgy 5 percig más dologra koncentrálni, hogy ne jusson eszembe. Gyanítom, hogy nem csak egyszerű vágyat érzek iránta, hanem már beleszerettem. Egyébként átlagos csajról van szó, vannak nála szebbek, de azok nem érdekelnek, benne viszont megfogott valami, de halvány gőzöm nincs róla, hogy mégis mi.
Mindig beszélgetést kezdeményezek vele, amikor csak tudok(szerencsére ő beszédesebb, mint én, így mindig van valami téma) vagy ha épp nem lehet, de eljön a közelemben szinte mindig rámosolygok, nem tudom, hogy ezt túlzásba viszem-e, illetve, hogy mennyire viselkedek feltűnően. Nekem úgy tűnik, hogy ő észre sem vesz, de nem értem a jelzéseit, ezt a mosolygást eleinte ő kezdte és egy beszélgetésünkkor eléggé burkoltan, de megkérdezte, hogy van-e barátnőm, most a héten meg megkérdezte, hogy az ivással, dohányzással, hogy állok, amire elmondtam, hogy én ezekkel nem élek aztán pár tett rá utalást, hogy egy tetszik neki egy férfiben, akivel ismerkedik, hogy nem iszik, nem cigizik(itt biztos, hogy nem rám gondolt, mert van valaki más akivel régebb óta ismerkedik, mint velem, de elmondása szerint az a valaki idézem: "nem tartja annyira fontosnak" ezt a csajt.)
Nem tudom megítélni mennyi esélyem van nála vagy, hogy van-e egyáltalán. Szerintetek érdemes lenne elmondanom neki, hogy tetszik vagy kedvelem vagy beleszerettem vagy hasonlót?
Attól félek, hogy ha elmondom neki és ő nem is akar semmit, akkor onnantól kezdve lehet, hogy kerülni fog és megszűnik ez a jelenlegi baráti viszony és akkor két szék közé ülök, se barátság se kapcsolat. Márpedig azt nem akarom, mert rajta kívül még 2 ember van a cégnél, akivel ilyen baráti viszonyba vagyok, azok közül is az egyiket, pont a legnagyobb barátot már áthelyezték máshova így már nem is találkozunk. Szóval elég kockázatos a dolog, még nem tudom hogyan fogok dönteni.
Most nézem, hogy valamelyik mondatot elírtam szöveg átfogalmazás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!