Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalt, de nem vallja be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, de nem vallja be, hiaba kerdeztem ra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megneztem egy parszor a parom mobiljat, uzeneteit. Mielott osszejottunk, lefekudt 2-3x egy francia lannyal. 10-en kiment Spanyolorszagba 4 napra es megcsalt vele. Tudtam, hogy mire "keszulnek", mert kozos szallast keresett a lany, o viszont nem mondta el, hogy mi egyutt vagyunk. Ezert mielott elutazott, megigertettem vele, hogy semmit sem fog csinalni, nem fog senkivel se lefekudni, de meg egy csok se csattanjon el, illetve ha megis tortenik valami, mondja el, mert gyulolom ha hulyenek neznek. Megigerte, es neki az igeret szent. Visszajott, teljesen mashogy viselkedett pozitiv ertelemben, es azt hittem, azert, mert a szakitas szelen alltunk az utazasa estejen, de nem lett vege, viszont nem ez volt az oka. Hozott ajandekokat, kedveskedett, olelgettett, csokolgatott allandoan, mintha kicsereltek volna. Aznap este amikor visszajott, kitakaritottam a lakast es a borondje kiborult ahogy felsepertem volna alatta, tele volt ovszerrel. Azt mondta, nem tortent semmi, de olyan kacifantos tortenetet adott elo, hogy mar azert volt gyanus inkabb...Ma reggel ismet megneztem a telefonjat es a lannyal valo beszelgeteset. Lefekudtek es meg kep is keszult. Kesobb probaltam ugy eloadni a dolgot, mintha azt almodtam volna, hogy... Mikor elkezdtem volna meselni, kozbevagott, hogy az o alma az volt, hogy megcsaltam ot. Mondtam, hogy ugyanez volt nekem is, majd rakerdeztem ujra: biztos, hogy nem tortent semmi Barcelonaban? Nem, nem volt semmi mert megigerte es szeret. Ennek ellenere a kep ott van, a baj megtortent es amiert nem ertem az egeszet, az az, hogy minden nap lefekszunk egymassal, szoval meg nem is az a gond, hogy nagyon kivanta mar a szexet. Folyton azt mondogatja, mennyire boldog velem es nem hianyzik semmi sem az eletebol, de akkor miert tehette ezt?! Nem mondhatom meg neki, hogy megneztem a telefonjat, mert par hete mar eszrevette egyszer, viszont ezt valahogy le kell zarni. Nem tudnek benne tobbszor megbizni.

Julius eleje ota vagyunk egyutt, de minden nap talalkoztunk, mar egyutt elunk tulajdonkepp, ma viszont nem akar velem talalkozni es beszelni sem azzal indokolva, hogy dolgozik...

Valaki, aki hasonlo helyzetben van/volt, tudna segiteni? Nagyon tanacstalan vagyok es iszonyat megalazo dolog....

2016. nov. 23. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztosra tudod, hogy megcsalt, és nem is bízol már benne, akkor miért nem hagyod ott? Mert nem mondja a szemedbe? Felesleges az őszinte vallomására várnod. Rakd ki, ha kérdezi, miért, mondd, hogy pontosan tudja, és csapd rá az ajtót.

Szemrebbenés nélkül hazudik, te pedig hezitálsz...ne legyél bolond.

2016. nov. 23. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már úgyis mindegy, akkor mi múlik azon, hogy tudja-e hogy belenéztél a telefonjába? Én meg mondanám, hogy láttam a képet és hogy kopjon le.
2016. nov. 23. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én megszakítanék vele minden kapcsolatot! Magyarázatot sem adnék.

Hülye vagy ha vele maradsz!

2016. nov. 23. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bolond vagy komolyan.

Kivágni mint macskát szarni!

2016. nov. 23. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy pontosan mi a kérdés? Megcsalt. Ez tuti. Szakítás a megoldás, ez is tuti. 4-5 hónapon túl leszel hamar. Dobd ki ezt a szemetet.
2016. nov. 23. 19:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Mivel nem akar velem beszelni, irtam neki, hogy holnap elmegyek a dolgaimert es szakitani szeretnek. Nem valaszolt meg, de ugyis csak annyit fog, hogy ne csinaljam mar ezt, vagy majd kesobb, mert dolgozik...

Koszonom a valaszokat!!

2016. nov. 23. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Minek ment ki egy idegen országba 4 napra egy olyan lánnyal, akivel korábban már együtt volt?? És pontosan tudtad, mire számíthatsz, mégis hagytad elmenni? Te jó ég... és még most sem dobod ki? Nincs több kérdésem...
2016. nov. 24. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem a lannyal ment ki, egyutt akartunk csak aztan nekem nem jott ossze, csaj igy is-ugy is ott lett volna... Tegnap egyebkent felhivott es szerintem mar maganak is bemagyarazta, hogy nem tortent semmi. Ha nem lattam volna a kepet, biztos, hogy hinnek neki, annyira hatarozottan allitja. Meg ha esedezne, hogy bocsassak meg neki... Hat nagyon sokaig kellene bizonyitania, az biztos, csak belegondolok, hogy hozzaert mas nohoz es elundorodom tole.
2016. nov. 24. 10:45
 9/9 anonim válasza:
Belehazudik a szemedbe. Konkrét bizonyítékod van arra, hogy megcsalt. Én abba a pillanatban otthagytam volna.
2016. nov. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!