Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már szerelemre utalhat?
Sziasztok!
Igazából még nem vagyunk kapcsolatban, de már mindketten érzünk egymás iránt valamit. Sajnos egy hónapig nem tudtunk találkozni, de én megvártam őt, mert már sokat számított.
Miután hazajött feltűnően érdeklődött, hogy miket csináltam hétvégenként, nem flörtöltem-e másokkal, szóval, olyan jeleket adott, mintha féltékeny lenne.
Nekem ez kicsit furcsa volt, mert olyan érzést keltett bennem, mintha már kezdene szerelem kialakulnia a részéről.
Mit gondolsz?
Ha ,,már mindketten érzünk egymás iránt valamit", akkor miért írod később, hogy ,,olyan érzést keltett bennem, mintha már kezdene szerelem kialakulnia a részéről".
Miért lenne baj, hogy megkérdezte, hogy flörtöltél-e másokkal. Valószínű tudni akarja, mert ha igen, akkor nem fog az irányodban mozdulni, mert nem is szereted. Szerintem ez nem féltékenység, hanem inkább féltve szeretés. Szeretne tisztában látni mident, hogy akkor léphet-e feléd, vagy közben foglalt lettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!