Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 közötti nők! Van köztetek olyan, akinek 30 alatti pasival van/volt kapcsolata? (Nem alkalmi! )
Nekem volt.Nem lett jó vége...a féltékenysége, önbizalomhiánya vetett véget a kapcsolatnak.Rajtam vezette le a múltbeli sérelmeit.
Attól,hogy nekem nem sikerült , még lehetnek, akiknek sikeres lehet...ezt nem tudhatom.Környezetemben nincs ilyen példa.
Nagyon nem mindegy, hogy 35, vagy 45 éves nő van-e 30 alattival kapcsolatban. Ahogy az első írta: 35 éves nő, 28 éves férfi még nem olyan vészes korkülönbség. Van a környezetemben ilyen kapcsolat, ennyi idősen jöttek össze, azóta már házasok, közös gyerek is van.
Sok kapcsolatot látok a környezetemben működni, ahol a férfi 7-10 évvel fiatalabb a párjánál, de ezek jellemzően már úgy alakultak, hogy a férfi is 30 felett volt, mikor összejöttek.
köztünk 10 év van. nagyon ritkán veszem észre, hogy a kor baj lenne. a barátai is fiatalok, és jó fejek. bár nekem a barátnőim is fiatalabbak.
az igaz, hogy komolyabban veszem (már) a dolgokat, talán többet is aggódok, mint korábban.
mindenesetre azt szeretném, hogy jó "vége" legyen, azaz sokáig szeressük egymást. most együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!