Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha nagyon vonzódom a magyar női kézilabda-válogatott és a Győri Audi ETO játékosához, Orbán Adriennhez?
Már egy ideje nagyon oda vagyok érte. Meccsekre is kijárok, hogy élőben láthassam. Két hete, még Bukarestbe is elutaztam a csapat Bajnokok Ligája meccsére is, hogy szurkolhassak a csapatnak, de elsősorban Adrinak.
Építő jellegű, hasznos válaszokat szeretnék.
amúgy is egy jegyben járó, párkapcsolatban élő nőről van szó
legalábbis pár perc alatt ezt találtam róla. 2014es cikk. azóta lehet már férjhez is ment.
Persze tudom, ez az emberek 90%-ánál nem akadály, mert létezik válóper és akkor kit érdekel, hogy boldog párkapcsolatban él vagy sem.
#10 Miért is öntenék bele bátorságot? Inkább fölnyitom a szemét időben, hogy ne fusson olyan kocsi után ami nem veszi föl, de még lassítani sem fog érte soha! Sőt inkább a gázra lép.
Amúgy is, ha egy noname oldalon, noname embereknek kell valakiben bátorságot önteni, az már rég rossz! jó biztos nem fog belőle kisülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!