Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as nők, ti azért nem randiztok fiatalabb férfiakkal, mert folyton bántanak titeket?
Szerintem te is beismerheted, hogy sok fiatal fiú (meg öregebb) egyáltalán nem olyan tisztességes, érzelmes ahogy leírtad. Mi meg nem tudunk gondolatot olvasni, hogy tudjuk, te tényleg komolyan gondolod.
Amúgy az a röhej, hogy általában nem a fiatal fiúk szídják az érettebb nőket, hanem az idősebbek! Mert nekik a 20 évvel fiatalabb friss hús kell!
"7-es miért hagynálak ott ha megszerettelek? Aki otthagy mert látszanak rajtad az öregedés jelei az nem szeret! "
És erre persze kisdobos becsületszavad adod, hogy mikor ő 40+ lesz, te pedig alig 30 múltál, akkor majd nem hagyod ott, mert szereted.
Kérdező, nem csodálom, hogy egy felnőtt nő lepattint, valami nagyon gyerekes álomvilágban élsz.
En azert nem allok le egy huszonevessel mert az, hogy valaki jo a szexben az regen sem volt eleg es most sem az. A huszonevesek zome intellektualisan nem kihvas, kb tizedannyi dolgot lattak es tapasztaltak a vilagbol mint en, es ennelfogva keptelen vagyok rajuk felnenzi.
Nekem kell, hogy erezzem h egy ferfi biz dolgokban tobbet tud nalam, plusz a huszoneves pasik zome teljesen mashol tart az eletben mint en. Egyszeruen szamomra nem kompatibilis veluk a kapcsolat, vagy akar csak a szex is.
1.
Nekem most kell 30-as nő :D
2.A 40-esek is tök szépek,ahogy az egyik válaszoló is írta. Éppen ezért nem hagynám ott mert betölti a 40-et...
"Amúgy az a röhej, hogy általában nem a fiatal fiúk szídják az érettebb nőket, hanem az idősebbek! Mert nekik a 20 évvel fiatalabb friss hús kell!"
Ez általánosítás, és nem is feltétlen igaz. Én például 35 feletti férfi vagyok, az exem mikor szakítottunk akkor elkezdett egyetemista srácokkal bulizni (és persze nem csak bulizni), mert megpróbálja újraélni a fiatalságát.
Azóta is találkoztam olyan nővel, aki ugyanezzel van elfoglalva, ő is 30 felett van, a munkahelyemen is ismerek ilyet. Nem gondolom, hogy minden nő ilyen lenne, de a "friss hús", és a "juj megint olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lennék" életérzés bizony manapság nem csak a férfiakat szállja meg.
Abban viszont egyetértünk, hogy röhelyes.
Haha, most a harmincon túl ezerszer jobban nézek ki, mint huszonévesen. Karcsúbb vagyok, magabiztosabb és sokkal-sokkal szebb, egyszerűen minden szempontból sokkal jobban tudom, mire van szüksége a testemnek és a lelkemnek. Ráncaim sincsenek, mondjuk ezt köszi a genetikának, Anyum is ilyen. Hatvanas éveiben jár, de homokóra alakja van és alig egy-két mosolyránc vagy szarkaláb az arcán.
Szóval nem, nem azért nem randiznék huszonévessel, mert egy csotrogánynak érzem magam mellette. Állóképességben pl. a legtöbb tizen-huszonévest beelőzöm - kacagva. Azért nem randiznék, amiért fentebb is írták: egyszerűen nem tudna szellemi partner lenni. 1000 huszonévesből ha egy alkalmas lenne arra, akkor sokat mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!