Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit már 'nem szeretni? '
Most éltem ezt így át először. És ez nekem így annyira durva.
én szakítottam és nem is kéne vissza nyilván,ugyanakkor életemben most szakítottam először.
Az első exem mellett megtudtam volna maradni,a második egy kretén volt,ott nem is történt valós szakítás inkább csak úgy ő jobbra ment én balra.
és ennél az utolsónál...
nem illettünk össze. Éreztem ahogy fokozatosan tünnek el az érzéseim. És engem ez az ami megvisel.:D hogy egy éve meg ő volt a minden.. és most meg már. Egyszer csak eljutottam oda,hogy ezt az embert én nem szeretem.
pedig emlékszem,régen volt is egy kérdésem,hogy lehet valakit "már nem szeretni" . Mert ha kidobnak oké,továbblépek. De ilyen ,hogy hónapról hónapra tűnik el belőlem minden..
igazaból nem tudom mi célja a kérdésemnek:D
de pl nektek nem volt durva ezt megélni?
Az Emberi érzések mimdig is furák voltak és javarészt megmagyarázhatatlanok. :D
Hová lettek az érzéseid ??
Más miért szeret olyat, aki Naponta veri ??
Megint más, miért nem abba esik bele, aki évek óta epekedik utána ??
Hogy alakulnak az egy csókos- pillantásos szerelmek ??
Vannak és kész!
Tedd magad túl rajta, elmúlt a köd..!
14,valoban.
de jelen esetben itt olyan szintu szemelyiseg/felfogas beli kulonbsegek voltak,amiket nem lehetett athidalni. Ellentetek nem vonzak egymast,csak egy ideig.:)
plusz erre rajott,hogy elhanyagolt(ez tette i re a pontot),plusz bunko modon tudott kommunikalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!