Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek letezik olyan 25+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek letezik olyan 25+ ferfi, aki annyira mukamanias, hogy azert nem akar kapcsolatot, hogy az ne vonja el a figyelmet a munkajarol?

Figyelt kérdés

Ilyennek latom azt a ferfit, akivel epp ismerkedek.

Nekem megerne kivarni, de szerintetek erdemes? Megvaltozik valaha is?

Koszi

2016. okt. 30. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és egyetemista, de az én életembe nem fér bele egy párkapcsolat, és nem látom, hogy ez a következő 15-20 évben mitől változna.

Most 35 óra a suliban + utána az itthoni tanulás, beadandók. Jövőre kevesebb órám lesz, de kell gyakornoki hely, ahol minimum heti 10-12 órát kell majd dolgozni. Később 40 órás munka + túlórák. Emellett vannak az embernek állandó kötelezettségei (meglévő barátok, család), és mindenki akar élni egy keveset -- aludni, békésen enni, olvasni egy kicsit, elmenni sportolni.

Egy párkapcsolatba azonban időt és energiát kell fektetni, az nem úgy megy, mint a nagyszülők, hogy havi egyszer 3 órás találkozás + két telefon, és megvan ugyanaz a kapcsolat. Rendszeresen találkozni kell, és érdemben beszélni, programot csinálni, különben normális mértékkel a dolog nem számít párkapcsolatnak.

2016. okt. 30. 21:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem nehéz velem, abszolút alkalmazkodó típus vagyok, mindent elnézek, türelmes vagyok. Csak lassan 1 éve nincs senki, aki felkeltette volna az érdeklődésem.
2016. okt. 30. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!