Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek letezik olyan 25+ ferfi, aki annyira mukamanias, hogy azert nem akar kapcsolatot, hogy az ne vonja el a figyelmet a munkajarol?
Ilyennek latom azt a ferfit, akivel epp ismerkedek.
Nekem megerne kivarni, de szerintetek erdemes? Megvaltozik valaha is?
Koszi
Én nő vagyok és egyetemista, de az én életembe nem fér bele egy párkapcsolat, és nem látom, hogy ez a következő 15-20 évben mitől változna.
Most 35 óra a suliban + utána az itthoni tanulás, beadandók. Jövőre kevesebb órám lesz, de kell gyakornoki hely, ahol minimum heti 10-12 órát kell majd dolgozni. Később 40 órás munka + túlórák. Emellett vannak az embernek állandó kötelezettségei (meglévő barátok, család), és mindenki akar élni egy keveset -- aludni, békésen enni, olvasni egy kicsit, elmenni sportolni.
Egy párkapcsolatba azonban időt és energiát kell fektetni, az nem úgy megy, mint a nagyszülők, hogy havi egyszer 3 órás találkozás + két telefon, és megvan ugyanaz a kapcsolat. Rendszeresen találkozni kell, és érdemben beszélni, programot csinálni, különben normális mértékkel a dolog nem számít párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!