Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt mire véljem, van nálla esélyem?
Van egy lány, akinek elég rosz kapcsolata van (egy éves kapcsolat), bár szerelmes (legalábbis a lány szerint a barátjába), de mégis sok időt tölt egy olyan sráccal aki elég csajozós hírében van, naponta beszélnek a sráccal, szinte naponta is találkoznak...mindig mélyen a szemébe néz a srácnak...illetve olyanokat mond, hogy mindig nevet a társaságában, meg csak úgy elrepül vele az idő....
Nha már most miután elmondtam neki h többet is eltudnák képzelni vele, meg hogy tetszik nekem azt mondta h a jelenlegi párjával képzeli el...de ugyanúgy folytatódott a "kapcsolatunk"...
Szerintetek mi a tervei velem (komolyak v csak hülyitt), illetve mit kellene tegyek ha meg akarom szerezni!
Én azt mondom hagyd a csudába. Ha kellenél neki, akkor nem lenne kérés és kéretés. Ha pedig győzködni kell, akkor mindig ott lesz az örömben az üröm is.
Az ilyen lányokkal az a baj, hogy melletted is ezt fogja csinálni. Azt hiszed minden ok, amíg egy nyomulósabb kandúr el nem csaklizza. Normális kapcsolatot csak normális lánnyal lehet kiépíteni. (ha így kezeli a szerelmi életét, akkor ő nem az)
Ebben a történetben te vagy a 3-ik fiú, jòl értem?
1. Akivel "rossz" kapcsolata van
2. A csajozós akibe "szerelmes
3 te, a jò barát
Elnézést, ha rosszul fejeztem ki magam, de csak két fiu van.
1) a rossz barát, aki csak kihasználja..de elvileg szerelmes belé a csaj
2) a srác, aki én lennék..aki a multja alapján csajozós, de kinőttem már. És velem találkozik sokat, és beszélget velem napi szinten, nyilvános helyekre is jár velem néha...és rajtam kívül más pasival nem ( tehát nem qva mielőtt azt a konkluziót vonjátok le)
szerintem nagyon ragaszkodó, és fél az egyedülléttől, ezért fél tőlem h rövid kapcsolatunk lenne .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!