Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem tudja mit érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tudja mit érzek irántam Azt mondja össze van zavarodva es mar nem szerelmes de szeret engem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A következő lenne a sztori.

2 éve vagyok a párommal szinte majdnem minden este egyut alszunk.

A kapcsolatunk elején es szinte mostanáig neki nem volt egyetlen egy barátnője sem így hát nem járt el otthonról sehova csak dolgozni.

Pár hónapja pontosan nem tudom megmondani de kb 2 hónapja a munkahelyen összebarátkozott 3 lánnyal akibol az egyik leszbikus.

Azóta teljessen máshogy viselkedik velem úgy érzem többet akar velük lenni mint velem ..

Azt is mondta hogy mar nem szerelmes belém de szeret engem csak kell neki egy kis tér mert azt érzi hogy megfojtom a szeretetemmel.

De ez meg 2 hónapja nem alt fent tenyleg nagyon szeretett engem velem akart lenni mindig es most valahogy minthogy ha nem akarna velem annyit lenni.

Nagyon sokat beszélnek a baratnoivel Facebook on amikor nem vagyok vele es úgy érzem hogy tele beszéltek a fejet...

Es mar az is végéig futott az agyamba hogy a leszbikus barátnője iránt el kezdett érezni valamit... beszéltem erről megkérdeztem tőle ezt hogy esetleg lehet e errol szó es a válasza az volt hogy nem dehogy is . Csak nagyon jo barátok es jól érzi magát a társaságában .

Soha nem nem nélkülem bukizni es mostmár oda is el megye nem számít neki az hogy en mit érzek.

A munkahelyen a munkában sem olyan mar mondtak nekem hogy nagyon sokat változott es hogy ezzel a leszbikus lánnyal megy ki Egesznap cigizni es Egesznap beszélnek Facebook on . De nem tudnám róla elképzelni azt hogy egy lany iránt erezne valamit es ezért ilyen velem . Segítsetek nekem hogy mit csinaljak mit tudok tenni ebben a helyzetben ?úgy érzem több időd akar velük eltölteni mint velem???

2016. okt. 27. 10:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
Figyu, egy kis tér kell neki. Ha 100% hogy megbízol benne, hagy lógjon másokkal, hagy neki teret. Egyébként is azt mondják,a szerelem 2 év után elmúlik, lehet ez történt, de szeret, aminek még mélyebb jelentősége van.
2016. okt. 28. 11:19
 12/17 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Nem csak kettőtökből áll a világ. Legyen neki isegy külön világa,neked is, és magatoknak. Én 18 éves lány vagyok,13 voltam mikor összejöttem a legelső barátommal, akivel máig együtt vagyunk, és boldogok. Ő akkor 18 volt. Most ő 24. És hagyunk egymásnak teret.

2016. okt. 28. 11:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Az utolsó ket válaszadók nak Koszonom ez egy kicsit meg erősített engem valószínű en fogom fel drasztikusan a dolgot meg meg nekem is fura a helyzet mert eddig mindig velem akart lenni mert nem voltak barátnői...

Csak nem tudom miért ilyen nehéz ezt elfogadom es miért futnak végig az agyamban a hülye gondolatok .

2016. okt. 29. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
A párom nem tudja, mit érez irántam. Nem ezt akartad írni?
2016. okt. 29. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Érthető, ha eddig te voltál az első nő az életében, hogyha megismerkedett másokkal is, akkor már kicsit "kinyílt a világ" a számára. Nem tudom, hány éves lehet a fiú, de hagyjad, mert vagy te lelkileg nem elégíted ki, ti talán nem tudok olyan igazán jókat beszélgetni, meg hát lehet, hogy mással is le szeretne feküdni. Nem tehetsz semmit ellene, minél jobban mondod, hogy neked ez milyen rossz, annál rosszabbul fogja magát érezni veled, és annál hamarabb fog elhagyni. De elképzelhető, ha nem törődsz a három lánnyal, hanem (látszólag) elhiszed, hogy ezek csak barátok, akkor kitart melletted, ill. visszatér érzelmileg is. Mindenesetre mondd meg neki, hogy te csak azt szeretnéd, hogy nyílt kártyákkal játsszon, ha már mást szeret, mondja meg nyugodtan, és menjen el. - Ha ezt így, ilyen közömbösen el tudod mondani, és így is érzed, akkor esze ágában sem lesz elmenni, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor ott fog hagyni. Ez pszichológia, így m
2016. okt. 29. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
így működik az ember - nem tudtam befejezni.
2016. okt. 29. 18:21
 17/17 anonim válasza:

Nekem is lenne egy történetem ehez. Kíváncsi lennék mi a véleményetek:

Én és a párom nagyon régen vagyunk már együtt. Konkrétan 15 éve.

Nekem ő volt az első partnerem. Neki előttem is voltak partnerei. De nem elhette ki magát úgy igazán mivel még általános suliba jártunk mikor még összekerültünk.

Ez a szerelem ki is tartott egészen egy pár hónappal ezelőttig. Ugyanis elkezdett csevegni pár lánnyal elmondása szerint nekik eltudja mondani azt amit nekem nem feltétlenül akar.Gondolom mikor valami baj van azt a lányokkal beszéli meg.

Ezt hagytam is neki. Igen ám, de pár hónapja elkezdett furcsán viselkedni mindig csak a telefonját nyomkodja és több időt töltött a neten mint velem. Akkor már kezdtem sejteni hogy valami baj van.

Most ott tartunk, hogy pár hete bejelentette hogy költöztünk szét mert nem tud engem hova rakni érez irántam valamit, szexuálisan is kíván. De nem tudja hogy ezaz érzelem micsoda szerelem vagy valami más.

Nos én gondolom sőt tudom hogy ő ki akarja élni magát mert nagyon korán jöttünk össze és ezt nem tudta kivitelezni. Lehet megkoveznek érte de ezt meg is értem és hagyom hagy elje ki magát ha úgy van.

Csak ezzel egy baj van hogy az én részemről még mindig van szerelem. Nem tudom hogy az ő részéről mi is van.

Nyilván külön költözök tole de még valahol hiszem azt hogy egyszer vissza fog találni hozzám. Nem tudom mit szóltok ehhez lehet kapni fogok pár pofont de sajnos most így látom a helyzetet. Lehet azt mondani hogy kifogok az illetőből szeretni, de érzem hogy ez már valami erősebb kötődés részemről mint a szerelem.

2020. szept. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!