Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik fönökömbe aki figyelembe se vesz különösebben. Alacsonyabb is nálam. Nem jó pasi én mégis beleestem. Mit tegyek? Mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

2016. okt. 1. 22:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyet.Nem tudok semmit a multjáról.Nem csajozik,csak a munkának él,szereti a munkáját azt mondja.Egéssz nap csak dolgozik,aztán meg pihen.Irtam már neki csak úgy,välaszol,de n igen akar témázni.Senkit nem kérdez meg,hogy van,csak engem,de viszont érzem,hogy valamiért csak udvariasabb velem,mert j választ nem igen várja meg,csak rohan tovább
2016. okt. 6. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!