Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha nagyon hiányzik a barátnőm?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, sosem volt eddig kapcsolatom, ez az első és úgy néz ki komolyra fog fordulni. Nagyjából 200 km van köztünk, így nem találkozhatunk minden nap. Ma jöttem haza tőle 3 nap után, és irgalmatlanul hiányzik, folyton a könnyeimmel küzdök. Mit tehetnék ellene? Szeretném ha enyhülne! Tudom, hogy le kellene magamat foglalni valamivel, de semmivel sem tudom. Úgy döntöttem az előbb, hogy aludni fogok, de nem tudok, és még nyugtató/altató sincs itthon. Valaki segítene? :'( :'(2016. szept. 25. 16:22
2/3 A kérdező kommentje:
De ez nem oldja meg a problémám. A hangját ugyan hallom, de nincs mellettem.
2016. szept. 25. 16:32
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy így érzed. Ilyenkor a legrosszabb, mert friss az élmény. Holnap hétfő, suli/munka. A figyelem elterelés használni fog, amikor pedig elszomorodsz, gondolj arra, hogy egy nappal közelebb vagytok a következő találkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!