Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok hozzá elég jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok hozzá elég jó?

Figyelt kérdés
5 hónapja van párom. A kapcsolatunk meseszeruen indult, apróbb surlodasoktol eltekintve most is az. A párom 29 eves doktornő es gyonyoru. Rendszeresen sportol, ápolt, kedves. En 32 eves vagyok, érettségim sincs, a Tescoban vagyok arufeltolto. Es 115 kg-ot nyomok. Nem vagyok kifejezetten ronda, de nem vagyok a nők alma. Eddig is fura volt hogy miert én kellek neki, de nem reg meghallottam veletlenul, ahogy az ismerősei arrol beszelnek, hogy egy ilyen lánynak miert egy ilyen "dagadt senki" kell. Felek hogy csak átmenetileg kellek neki, aztán rajon, hogy kaphat jobbat is. Meg csak jo embernek sem mondanam magam. Hagyjam el mielott o szakit? Nagyon kotodom, felek a csalódástól.
2016. szept. 25. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A kulonbsegek majd kesobb jonnek ki, amikor a meseszeruseg mar elmult, es ket teljesen eltero ember all majd ott, akiknek beszelgetniuk kene, hogy fenntartsanak valamifele kapcsolatot. Csak nem lesz mirol, mert te hozza sem fogsz tudni szolni azokhoz amik ot erdeklik, es forditva.
2016. szept. 25. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Túl jó nő a csajom című filmet! Könnyed vígjáték, ami pontosan erről szól.
2016. szept. 25. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként hogyan ismerkedtetek meg?
2016. szept. 25. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Megláttam a mozi bejáratánál es beleszerettem. Teljesen veletlenul egy ismerősöm ismerte, es randira hívtam.
2016. szept. 25. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor valamiért csak megtetszettél neki. :) Ne törődjél a károgókkal, ővelük kapcsolatban egy szabály van: Aki egy fűszálat sem tett keresztbe soha énértem, annak nem törődök a véleményével. Egyébként pedig ez, hogy ilyen önkritikusan szemléled saját magadat, még akár hasznos is lehet. Elkezdheted magadat fejlszteni, megszerezheted az érettségit, továbbtanulhatsz és sportolhatsz is, az étkezésre is odafigyelve. Mindezeket nem túl hivalkodóan, csak szerényen, aztán valamikor úgy csepegtetsz neki némi infót arról, hogy most éppen mit csinálsz, hogy jobb legyél. Hidd el, egy értelmes nőnél ennek hihetetlen vonzereje van!! Tisztelni fog azért, hogy teszel magadért és segíteni is fog neked! Én drukkolok neked! :))
2016. szept. 25. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de ne legyél már 32 éves korodra ennyire puding.Figyelj én is 32 éves vagyok 160Kg!!!!, érettségim nincs és egy maszeknál melózok sz.r fizuért.De mégis találok csajt, csajokat akikkel vagy komoly vagy csak egy laza éjszaka lesz.Tudni kell az embernek besorolni magát.Pl én se keresek vékony, fogpiszkáló csajokat meg pénzhajhász libákat.Válogatni kell és meglátni, hogy ki mit akar.3 hete egy csaj azért nem jött össze velem mert hónap végére elfogy a fizum.Mégis lefeküdt velem.Mikor ki derült, hogy anyagias elhajtottam.Vedd lazán.Voltak nekem még érdekesebb kapcsolataim is és mindegyik után fel tudtam állni.Persze megviseli az embert.De készülj fel mert a barátnők nagyon jól tudják az ember párját befolyásolni.
2016. szept. 25. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem kell foglalkoznod senki véleményével! Attól, hogy nem jártál iskolába még nem feltétlenül vagy buta. A 115 kg-ra visszatérve pedig elég sok nőnek az ilyen pasik tetszenek, többek között nekem is. Szóval ennyit az izompacsirta ideálról, meg a felszínes nőkről!

2016. szept. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!