Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások se tudják túltenni magukat régi szerelmükön?
A mai napig fáj az egyik nagy szerelmi csalódásom,pedig már több mint 15 éve történt. Hiába voltam azóta szerelmes másokba, hiába telt el sok idő, hiába élek most is boldog kapcsolatban, nem nagyon halványul az érzés.
Ti is így vagytok ezzel?
Nálam ez úgy szokott lenni, hogy ha éppen párkapcsolatban vagyok, akkor boldogság van, viszont ha szakításra kerül a sor, nem csak az adott szakítás fáj, hanem minden másik, ami előtte volt. Furcsa, megmagyarázhatatlan, de így van.
Eddig három komoly kapcsolatom volt, mindháromnál azt hittem, megtaláltam az igazit... a legutóbbinál főként, de itt még nagyon friss a szakítás, ezért nem tudom, meddig fog tartani feldolgozni.
Kérdező, ha ez vigasztal, én is ugyanebben a cipőben járok.
Annyi a különbség, hogy tőlem az adott lány szó szerint meg is kérdezte, kerek-perec hogy járnék-e vele. Én pedig akkora ökör voltam, hogy hiába tetszett a lány, nem adtam egyenes választ a kérdésére. Ezért hát semmi nem lett a dologból, és azóta is hiányzik. De nézd, én akartam így : hibáztam és most megfizetek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!