Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Újra együtt, de milyen program...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra együtt, de milyen programot találjak ki?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom és emiatt külön voltunk 2 hétig, de még ő is szeretett engem és hiányoztam neki és így kibékültünk. De most mégis kicsit furán, zavarban érzem magam. Nagyon szeretem őt és ezt kiakarom mutatni. Milyen programot érdemes ilyenkor szervezni? Vagy ti mit csináltatok miután kibékültetek?
2016. szept. 18. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
szexszexszex
2016. szept. 18. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb. ugyúgy tovább mintha mi sem történt volna, mert ugye nem telt el túl sok idő. Mit szeretettek együtt csinálni? Volt e valami program tervbe? Azokat...
2016. szept. 18. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Autósmoziban székfestés.
2016. szept. 18. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Barmilyet, csak lancolt lista ne legyen benne :D
2016. szept. 18. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyűrjétek össze a lepedőt.
2016. szept. 18. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már kidobott eés mégis visszatáncolta magát, akkor neki kéne ezen törnie a fejét milyen programot szervezzen amivel eltereli a kellemetlen gondokatokat és arról gondoskodnia ne érezd magad rosszul...

Nekem előszöris bizonyítania kellene és újra a bizalmamat elnyernie, mert egy ilyen ember aki egyszercsak kidob és ennyire bizonytalan mit szeretne velem nem túl biztatató.

2016. szept. 18. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és én "táncoltam" vissza. Sajnos sokat veszekedtünk és emiatt szakított, de még mindig elég bizalmatlan. Ő egy elég érzékeny lelkű srác. A szextől is óckodik egyenlőre (és tuti nincs senkije, ezt biztos forrásból tudom), ezért szeretném valahogy feloldani ezt a köztünk lévő gátat.
2016. szept. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!