Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus? .

Figyelt kérdés
19éves vagyok.. Viszont 28nál fiatalabb párom nem volt még.. 33éves korosztàly fog meg..

2016. szept. 15. 15:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

És ha az, akkor nézzünk egymásra és sikítunk?

Nem baj, trendi vagy, minden kis libának az idősebb farok kell, de majd ne gyere sírni ha kihasználnak a csúnya, gonosz bácsik! :) 24L

2016. szept. 15. 15:52
 2/19 anonim ***** válasza:
Te még szolid vagy:) Jó pár 18-20 éves lányt ismerek, akiknek a negyvenes korosztály kell.
2016. szept. 15. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is ilyen 30-as éveiket járó formákkal járt előttem és engem azért dobott, mert neki FÉRFI kell nem egy "fiú"... Szóval vannak még ilyenek rajtad kívül.

22F

2016. szept. 15. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Az exem meg 20 éves
2016. szept. 15. 15:58
 5/19 A kérdező kommentje:

Miért kell bunkónak lenni? :)

Esküszöm nem értem. Bűn ha nem bukok a páwa kis anyám majma "kisfiúkra" ??

A másik az.. Vannak kategóriák a nők részéről is.. Én pont nem a bulizós 1x élek "faj" közé tartozom. Míg te valószínű igen, ezért vagy ilyen paraszt ;)

2016. szept. 15. 15:58
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez nem komplexus, egyszerűen ez a korosztály a zsánered. Apakomplexus akkor lenne, ha 20-30 évvel idősebbekre pályáznál, aki tényleg az "apád" lehetne.

F 33

2016. szept. 15. 15:59
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ! :)
2016. szept. 15. 15:59
 8/19 anonim ***** válasza:
33%

Nem vagyok paraszt, de te ostoba vagy az hót biztos.

Csak a 30+os pasik léteznek meg a páwák? (w-vel??, nem baj értelmileg még fejlődnöd kell)

Átmenet nincs csak ez a kettő?

Olyan ostoba és végetelenül sötét lehetsz, hogy neked épp megfelel az idősebb korosztály, 2 szóval beszédítenek. :)

2016. szept. 15. 16:04
 9/19 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem apakomplexus. Én 21 vagyok, de a barátom 31 éves, az előző pedig 35 volt. Apukámmal meg semmi baja a viszonyunknak, soha nem is volt, hogy esetleg pótlékot keressek vagy ilyesmit. Egyszerűen nem találok közös hangot 20-25 éves srácokkal. Nem azt vonom kétségbe, hogy nincsenek közöttünk jó srácok, de abból a korosztályból sokkal tovább tartana válogatni, mert egyszerűen kevesebb az olyan típus, akit én keresek.
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem megyek bele a vitába, de 28 alatt se csak páwák vannak. Arról meg pláne nem vitatkozom, hogy 19 éves lányoknak férfi kell, csak a férfinek meg nő kéne, és egy 19 éves lány az a nőtől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, attól függetlenül is, hogy ti mennyire érettnek gondoljátok magatokat. 23/F (igen, zavar, hogy már egy 19 éves lánynak is a nálam 10 évvel idősebb faszik kellenek, megyek égni a Gyehennára)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!