Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem / tartsam meg? A többi lent
Ne áltasd magad!
Nem tűnt még fel, hogy csak a nők vannak távkapcsolatban?! A pasinak te csak levelező partner vagy, néha feldobhatod a napját egy pucér fotóval, meg lehet izgalmas, sikamlós témákról írogatni, de nem fogja úgy érezni, hogy ti összetartoztok.
Ettől még jövő nyáron szívesen fog veled találkozni, és meg is fog kefélni. Neki tiszta haszon, mert nem kell több napot arra pazarolni a nyaralásból, hogy találjon egy partnert, aki szórakoztatja, lehet vele szexelni, és még ingyen is van.
Ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, mert esély nincs, hogy egyszer együtt legyetek. TE nem fogsz hozzá kiköltözni, ő meg nem jön ide lakni és dolgozni.
Innentől teljesen felesleges is erőlködni, hogy ne legyen kapcsolata, és fogadjon hűséget meg örök szüzességet, és érje be évente egy boldog héttel.
Ezt gondolatban engedd el, és gondold végig, hogy hosszú távon te sem fogod ezt csinálni.
Nekem volt, hogy két évig voltam kapcsolatban egy pasival, aki 1200 km-re volt tőlem. (Lehet, pont ugyanaz az ország?) Nem is áltattuk magunkat, inkább megfűszereztük a pikáns beszélgetéseket, hogy ki kivel jött épp össze, milyen az ágyban, stb. Eszünkbe se jutott, hogy akár a másik, akár mi megleszünk szex nélkül, pedig mi azért találkoztunk 3-4 havonta. De nem ábrándoztam, hogy lesz ebből kapcsolat.
Én nem megyek oda, ő nem jön ide.
A mai napig jó barátok vagyunk, beszélgetünk, ha itt nyaral, meglátogat, de már nem tekintek rá szexpartnerként, mivel azóta találtam valakit, akivel tökéletes a kapcsolatom, és együtt is élünk.
Egy cseppet nem bánom, hogy a külföldi pasival nem lett komoly a kapcsolat, mert ami nem működik, azt nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!