Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddig ennyi kapcsolatom volt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig ennyi kapcsolatom volt. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

2006 és 2010 között 6 párkapcsolatom volt: szerintetek ez sok, 4 év alatt 6 kapcsolat?

(a 6-ik 2010-ben kezdődött, a mai napig tart, de szakítani készülök, elmúlt a szerelem, másvalakibe lettem szerelmes.)

F (40)

2016. szept. 8. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
neked elég? Szerintem ez mást rajtad kívül nem érdekel.
2016. szept. 8. 15:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez mi akar lenni? Dicsekvés, hogy életedbe sok nőt fektettél meg.
2016. szept. 8. 15:59
 13/22 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem! arra vagyok kíváncsi, elsősorban a nők véleménye érdekel, ha megtudnátok egy illetőről, hogy ennyi kapcsolata volt ennyi idő alatt, tudnátok-e komolyan venni, adnátok-e neki esélyt?
2016. szept. 8. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idosen mar nem tervezek majd nokent szerelmet keresni mert addigra megallapodom egy megallapodni hajlando ferfival es csaladom lesz
2016. szept. 8. 16:14
 15/22 A kérdező kommentje:
kedves hölgyem, a kérdés nem úgy szólt, hogy 40-es éves korodban te mit tennél, hanem úgy, hogy a hölgyek mit szólnak ennyi kapcsolathoz, mit szűrnének le belőle rólam, és adnának-e esélyt az ismerkedésre?
2016. szept. 8. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem adnek eselyt. Elgondolkodnek, hogy 40 evesen miert keresi meg az igazit. Az egy dolog hogy nem akarsz nosulni, meg gyereket sem..de hogy tartosabb se jott meg ossze. Ott valami nem stimmel.

27N

2016. szept. 8. 16:36
 17/22 A kérdező kommentje:

azért keresem az igazit, mert eddig még nem találtam meg.

elő van az írva, hogy 40 éves korig muszáj megtalálni, vagy biztosan megtalálható?

a kapcsolataim eddig azért nem működtek, mert nem az igazival voltam együtt.

2016. szept. 8. 16:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Biztos ebben X kapcsolatban már ott volt az igazid. Csak már a kijelentéseidben is van valami visszataszító. Én nem adnék esélyt. Sok. Annak oka van, hogy még egy nő sem maradt melletted. Te meg azért nem maradtál, mert még most is agglegényeset játszol. És ebben a korban a nők nem erre vágynak. Max olyan nővel jöhetsz össze, aki már családos, vagy elvált. De gondolom nem lenne ínyedre való. Szerintem inkább az elvárásaiddal vannak gondok. És ne hidd azt, hogy a fiatalokkal többre mész. Ha eddig nem volt meg az igazid (valószínűleg az álomképed is fura lehet), akkor ezután sem lesz. Jó eszeveszetten szerelmes lenni, de nem azzal fogod leélni az életed.

Minden jót!

2016. szept. 8. 17:02
 19/22 anonim ***** válasza:

#16 6 éve együtt van a jelenlegivel. mi a tartós, ha nem ez.

egyébként szerintem semmi értelme a kérdésnek. ha a szerelmet keresed és megtalálod, ott nem így fog eldőlni, hogy hány kapcsolatod volt és ja ennyi, akkor bocs nem. ha szerelmesek lesztek egymásba kölcsönösen, akkor az nem ilyen alapokon megy.

aki itt írja itt, hogy nem adna esélyt, ő sem volt még igazán szerelmes szerintem.

2016. szept. 8. 17:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Konkrétan leszarom.
2016. szept. 8. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!