Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a talin vagy randin, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a talin vagy randin, nem tudom eldönteni minek számított, de ha én is és a lány is nagyon jól éreztük magunkat, és folytatást is beszéltünk, akkor lehet majd valami igaz?

Figyelt kérdés
Azért agyalok ezen,mert ha összinte akarok lenni,én a lányok társaságában nehezen oldódom fel,visszont ezzel a lánnyal nagyon felszabadult voltam,nem voltam feszült,teljesen nyugodt és laza voltam,jól éreztük magunkat és beszéltük hogy lesz ennek folytatása is,szóval ebből lehet majd elöbb utóbb párkapcsolat is,másik mivel tetszik hanyadik talin vagy randin közeledjek jobban hozzá ?
2016. aug. 30. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen a pasim, mint Te. Nagyon bejott, h ilyen szolid es visszafogott. Nagyon jol aereztem magam vele mindig a talikon. SzovAl fel a fejjel!

Fontos: mindig a tali kozepen megkerdezte, h mikor erek ra talizni vele legkozelebb? Tedd ezt Te is! Fontos, h mindig eloben beszeld meg a talin a kovetkezot. Nekem ez tetszett nagyon .

Amugy kb 1-2 honap utan csokoloztunk. Nem akartam elsietni, pedig szexfuggo vok. Na azota mar nincs hely, ahol ne csinalnak :)

N

2016. aug. 30. 13:34
 2/5 anonim válasza:
Attól függ, mióta ismered. Ha először ezen a találkozón láttátok egymást, akkor több találkozó kellhet neki a döntéshez, mintha már régebben is találkoztatok, csak ez volt az első alkalom, amikor kettesben. Egy középkorú ex-punk ismerősöm szerint a legtöbb nő úgy nagyjából a harmadik randevú után megtudja mondani, hogy akar-e valamit a delikvenstől vagy nem, mindenesetre az, ha további találkozóban egyeztetek meg, az jó jel: szinte kizárt, hogy utáljon, sőt azt már szerintem el lehet mondani, hogy emberileg kedvel. De ne hamarkodj el semmit, az taszító lehet, ha már rögtön a lényegre térsz, itt nem a szexre gondolok, hanem a párkapcsolatra, azt első ránézésre meg lehet valakiről állapítani, hogy szexelnél-e vele, viszont az első látásra szerelem felettébb gyanús, azt sugallja, hogy annyira magányos vagy, hogy akárkivel beéred. És akárkinek lenni egy párkapcsolatban nem túl mókás. Alapjaiban a nők is hasonlóan működnek, annyi különbség van, hogy a nők többsége a szerelemből vezeti le a szexet és nem fordítva, persze vannak kivételek, de talán a legjobb az "alakuljon, ahogy alakul" álláspontból kiindulni, mert a lányok sokszor ezt részesítik előnyben, még akkor is, ha többé/kevésbé férfiasak, de ez egyénfüggő, majd kitapasztalod.
2016. aug. 30. 13:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az első amikor személyesen,én is úgy gondolom hogy kb kell még 1-2 tali hogy kiderüljön mi lesz,de ami miatt érzem hogy jók az esélyeim az az hogy nagyon jó volt,és tényleg ilyen jó talim még sose volt :)
2016. aug. 30. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

ha ez továbbra is így marad, akkor persze

azért adj neki még egy kis időt, de amúgy biztos fogod érezni és rajta is látni

2016. aug. 30. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,nekem eddig ilyen nagyon elsietett kapcsolataim voltak,sajnos voltam olyan kapcsolatban ahol a lány nem is igazán tetszet,nem szórakoztam vele,mert nem volt semmi olyan,gyorsan ki is ábrándultam mert ő kihasznált,de ez a lány olyan akire vágytam,nem csak külsőre,de belsőre is,nagyon kedves,nem ítéli el a másikat.Ezzen a randin amit megmertem engedni hogy közelebb ültem hozzá :D
2016. aug. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!