Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok! Azt miért nem szeretik a lányok, ha a pasijuk oktatja őket?
Nem valószínű, hogy érdekelte a téma, vagy nincs olyan szellemi színvonalon, hogy a bulvárnál magasabb szinten értékelje a mondandódat.
Én szívesen tanulok, feltéve, ha nem kéretlenül, lekezelő, kioktató stílusban akarnak magyarázni. Szóval például anyámnak is megmondtam pont a napokban, hogy nem kell úgy tennie, segítség címszó alatt, mint hogyha hülyegyerek lennék, mert nem első ízben vagyok abban a helyzetben, amiben most vagyok, sőt, ebben speciel jóval több tapasztalatom van, mint neki. Senkitől nem veszem jó néven, ha csekély értelműnek néz, vagy ha kéretlenül jön okoskodni.
A normális hozzáállással nem szokott bajom lenni, én is segítek abban, amiben tudok, ha valaki kéri.
Gondolom őt nem érdekelte az, amiről magyaráztál. Keress olyan barátnőt, aki érdeklődőbb, jobban érdeklik azok a témák, amik téged is, vagy legalább képes érdeklődéssel fordulni affelé, ami téged is érdekel. :)
Engem amúgy nem zavar, ha ilyen módon "oktat" valaki, tehát magyaráz, tanít. Csak cserében jó érzés, ha ő is érdeklődik az iránt, ami iránt én. Egyedül az zavar, ha lenéző módon próbálkozik valaki elmagyarázni ezt-azt, és játssza az eszét hozzá.
20/L
"miért nem lehetséges az élet a többi kőzetbolygón"
csak a naprendszerben lévő többi kőzetbolygón nem lehetséges a szén alapú élet, de a világegyetemben van még kőzetbolygó dögivel. A kérdésed azt sugallja hogy azokon a kőzetbolygókon sincs élet. Ha egy ilyen egyszerű összefüggést nem vagy képes felfogni, akkor szerintem ne "oktass" másokat, mert így is van épp elég buta ember a földön. (nem, nem magamra céloztam, bár nekem is van mit tanulni. ;-)
Ő kérdezett a kőzetbolygókról és te erre feleltél?
Mert akkor érthető a csalódottságod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!