Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Van pasim, de más tetszik?

Figyelt kérdés
Tehàt van egy pasi ,akivel ismerkedünk. Ő szerintem tökre belém van màr zúgva. Még nem jàrunk,csak szerinte. Ên még nem vagyok belé szerelmes.De nekem van egy màsik pasi az életembe,akit régóta ismerek,és nekem ő tetszik. Odâig meg vissza vagyok azért a màsik pasiért,bele bizsergek ha làtom. Ők kollegàk. De ezzel a màsik pasival nem lehetek együtt ,mert nős. Azt a pasit se szeretnêm megbântani,mert magamra is gondolni kell. Én sem fiatalodom. Szeretnék boldog lenni valakivel . Mit tegyek?
2016. aug. 24. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Szegény csávó.
2016. aug. 24. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, érdekkapcsolati önző r..bnc lesz belőled. Tényleg ezt akarod?

Mi nem dönthetünk helyetted, ha jól értem már koros nő vagy, úgyhogy elméletben elég érettnek kéne lenned ahhoz, hogy a saját életedről egyedül tudj dönteni.

Csak el tudod azt dönteni, hogy neked mi a jó úgy, hogy te tűnj egy önző házisárkánynak!

Én csak olyan pasival lennék együtt, akibe szerelmes vagyok és vonzódom hozzá. Minden mást hanyagolok.

2016. aug. 24. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
* jav: ne tűnj..
2016. aug. 24. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Írhatnám úgy hogy ne hülyítsd azt a szerencsétlent de sz emberek többsége önző szóval inkább írom úgy hogy ha tényleg boldog akarsz lenni akkor ne akarj egy szar kapcsolatba belesodródni mert félsz a kapuzárástól, +1 ne mástól várd a saját boldogságod.
2016. aug. 24. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy nős? kit érdekel

ha te szereted és a pali is téged akkor nyugodtan

2016. aug. 24. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Előbb-utóbb úgyis aláfekszel a nős fszinak,mert addig fogsz ügyeskedni!

A másikat hagyd,majd megqr más! Ne bánts meg egy értelmes pasit az idiotizmusoddal!

2016. aug. 24. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
36%

Ne írj privátot!

De alá fogsz feküdni,majd megoldod,hogy akarja a nős pasi.

De qrni mással is tudsz,csak ne ringass más hamis ábrándba!

2016. aug. 24. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Az a bajom a privivel,hogy nem akarok privátban beszélgetni! Ennyi!
2016. aug. 24. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
"Van pasim". Az egyikkel ismerkedsz, a másik meg nős és nem lehet a tiéd. Akkor hol is van neked pasid? Már a kérdésed is értelmetlen. Ha valakivel ismetkedek, még nem az enyém. De egy másik ember sose lehetne az enyém, csakis saját magáé.
2016. aug. 25. 05:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Tetszik egy nős férfi... Na, akkor itt döntsd el, hogy van-e gerinced és akarsz-e tőle valamit. Ha igen, hagyd, akivel ismerkedsz. Ha nem, akkor felejtsd el!

Viszont, ha akivel ismerkedsz nem mozgat meg, miért akarnál vele lenni?

2016. aug. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!