Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy beképzelt öntelt izmos kockahasú ember meg fog valaha is változni? Lesz az ilyen valaha is szerelmes? Akar az ilyen egyáltalán idővel családot?
Ő élete,ő tudja.
Nem akar családot,gyereket.
El kell fogadják,kicsit irigyled a srácot látom,hogy ő fullosabbnál fullosabb nőkkel szexel míg te lehet eggyel sem.Élvezi az életet nagy kanállal jól teszi,ezzel senkinek sem árt,senkinek semmi köze hozzá.
Kár reménykedni, akinek az életstílusa ilyen, annak ez roppant kényelmes álláspont, és nem fogja feladni csak úgy első szóra. Áh, előbb lősz fel gázpisztollyal embert a Holdra...
Lefogadom az ilyennek a konditerem is csak egy eszköz, hogy még több csajt szedjen fel (jellemzően a felszíneseket), és ettől érezze magát valakinek. Szánalom a köbön.
Dik, te aztán "látod" a lényeget...
Ha fiatal, akkor simán megváltozhat még. A húszas éveim elején én is csokorba szedtem a lányokat és már akkor is rendszeresen edzettem. Aztán 26 évesen megismertem a feleségemet és kinőtt az agyam. Most 36 vagyok, a mai napig is gyúrok meg akrobatikázok, de már 10 éve együtt vagyok a feleségemmel, boldog házasságban.
Viszont ha az említett srác már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz és még mindig a skalpokat szedi, akkor ott komoly gondok vannak sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!