Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Utálom a nőt akivel 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a nőt akivel 3 hónapja barátnő az exem és aki miatt szétment a kapcsolatom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt, szerettük egymást de nem voltunk megelégedve az életünkkel és ezért kicsit lehangoltak voltunk, de egymást alapjában véve szerettük, sokszor elmondtuk egymásnak, hogy mennyire tökéletesnek találjuk a másikat és hogy sosem akarnánk mást. És ez tudom, hogy őszinte volt. Viszont 3 hónapja összebarátkozott egy "nővel" aki belevitte őt hülyeségekben, kihasználva, hogy mennyire elégedetlen volt az életével. És olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket előtte sosem a 3 év alatt. Partizni járni vele, pasikról beszélgetni, pasikat nézni neten stb. Ez egész addig fajult, hogy már össze is ismertette más pasival, mintegy kihasználva, hogy mennyire boldogtalan az élete miatt. Mintha azzal lett volna a gond, hogy a nem a megfelelő pasival volt együtt. Az életünket pedig közösen terveztük, elhatároztuk, hogy helyre hozzuk, jobb munkát fogunk végezni, máshol fogunk élni stb. Viszont ez a gonosz nőszemély lecsapott rá és elvette őt tőlem. Megváltoztatta rossz irányba. És tudom, hogy nem őszinte barátnője, mert ismerem azt a kis gnómot, irigységből tett mindent, mert nincs semmi sikere a pasiknál és irigy volt ránk, hogy boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Csak sajnos a barátnőmnek vannak időszakai amikor maga alatt van (depresszió) és olyankor elég instabil, befolyásolható stb. Annyira beférkőzött a fejébe, hogy teljesen megváltozott, nem ismerek a barátnőmre már. Teljesen idegen lett számomra. Lemészárolnám azt a nőt aki elvette őt tőlem.
2016. aug. 22. 20:02
 1/7 Bence_ ***** válasza:

"elvette őt tőlem"

Sose volt,lesz a tiéd.

Azért van, megy máshova mert neki ott jó.

Valami másra van szüksége.

Első körben magad hozd rendbe. Jöjj rá,hogy az életedért te felelsz.

2016. aug. 22. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Valami másra van szüksége a egyértelmű, erre én is rájöttem. De ez nem egyenértékű azzal, hogy valaki másra is. Közösen is rendbe hozhatjuk a dolgokat, nem kell mindjárt bedőlni a barátnő tanácsának.
2016. aug. 22. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nos én annyit mondanék,

hogy ha tejet akarok és van otthon nem megyek a szomszédba érte,

de ha otthon nincs / nem kapom meg, akkor bizony átmegyek...

Vagy is, biztos volt valami ami hiányzott a kapcsolatotokból,

amit a mostani barátnőjétől meg kap.

Ne rágódj ezen, nem illetettek össze!

Lépj tovább, találsz majd olyan pasit akinek TE kellesz,

és nem a szomszédba jár "tejért".

2016. aug. 22. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem gondolhatod komolyan, hogy egy boldog, elégedett nőt/férfit rá lehet venni olyanra, amit nem akar, ami szemben áll az értékeivel, elképzelésivel?

Nem boldog a jelenlegi helyzetben, keresi magát, az élményeket. Neked is ezt kellene tenned...nélküle!

De, ez az "elvette tőlem" megnyilvánulás, azt mutatja, hogy velemi nálad se kerek. Nem birtokoljuk a másikat!

2016. aug. 22. 22:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Na várjatok, valamit félreértettetek. Én pasi vagyok, és az ex barátnőmnek a barátnője akit okolok. 3 hónapja barátnők.
2016. aug. 23. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Számomra világos volt(4-es válaszoló vagyok).

De ettől még igaz amit írtam.

Ha már szakítottatok mindegy is úgy gondolom. Külön utakon jártok már, lépj tovább!

2016. aug. 23. 00:55
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Ez amiket leírsz igaz lenne, csakhogy mi nem voltunk hétköznapi emberek. Nem igazán rajongtunk a társaságért, jól megvoltunk kettesben. Aztán pedig 2 olyan nőszemély társaságába keveredett, akik teljesen elítélik az olyan pasikat mint én (akik szerint az igazi pasi csakis a kicsapongó, komolytalan, bulis) és elég volt 3 hónap velük eltöltött idő, hogy gyökeresen megváltozzon. De nem tartasz elképzelhetőnek olyat, hogy az emberek hatnak egymásra, és hogy ők változtatták meg? Mert igen, 3 hónap alatt teljesen kicserélték és én megrémültem mennyire nem ismertem rá, teljesen megváltozott. Egy 29 és egy 40 éves nő akik még mindig pasiznak és pasikon jár az eszük. Én még mindig azt vallom, hogy külső hatások miatt ment tönkre a mi szép kis szerelmi történetünk.

2016. aug. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!