Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a nőt akivel 3 hónapja barátnő az exem és aki miatt szétment a kapcsolatom. Mit tehetnék?
"elvette őt tőlem"
Sose volt,lesz a tiéd.
Azért van, megy máshova mert neki ott jó.
Valami másra van szüksége.
Első körben magad hozd rendbe. Jöjj rá,hogy az életedért te felelsz.
Nos én annyit mondanék,
hogy ha tejet akarok és van otthon nem megyek a szomszédba érte,
de ha otthon nincs / nem kapom meg, akkor bizony átmegyek...
Vagy is, biztos volt valami ami hiányzott a kapcsolatotokból,
amit a mostani barátnőjétől meg kap.
Ne rágódj ezen, nem illetettek össze!
Lépj tovább, találsz majd olyan pasit akinek TE kellesz,
és nem a szomszédba jár "tejért".
Nem gondolhatod komolyan, hogy egy boldog, elégedett nőt/férfit rá lehet venni olyanra, amit nem akar, ami szemben áll az értékeivel, elképzelésivel?
Nem boldog a jelenlegi helyzetben, keresi magát, az élményeket. Neked is ezt kellene tenned...nélküle!
De, ez az "elvette tőlem" megnyilvánulás, azt mutatja, hogy velemi nálad se kerek. Nem birtokoljuk a másikat!
Számomra világos volt(4-es válaszoló vagyok).
De ettől még igaz amit írtam.
Ha már szakítottatok mindegy is úgy gondolom. Külön utakon jártok már, lépj tovább!
6
Ez amiket leírsz igaz lenne, csakhogy mi nem voltunk hétköznapi emberek. Nem igazán rajongtunk a társaságért, jól megvoltunk kettesben. Aztán pedig 2 olyan nőszemély társaságába keveredett, akik teljesen elítélik az olyan pasikat mint én (akik szerint az igazi pasi csakis a kicsapongó, komolytalan, bulis) és elég volt 3 hónap velük eltöltött idő, hogy gyökeresen megváltozzon. De nem tartasz elképzelhetőnek olyat, hogy az emberek hatnak egymásra, és hogy ők változtatták meg? Mert igen, 3 hónap alatt teljesen kicserélték és én megrémültem mennyire nem ismertem rá, teljesen megváltozott. Egy 29 és egy 40 éves nő akik még mindig pasiznak és pasikon jár az eszük. Én még mindig azt vallom, hogy külső hatások miatt ment tönkre a mi szép kis szerelmi történetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!