Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek van lelkitarsa?
No, saját tapasztalatból írom, hogy lehet, hogy mindenkinek van. Meglehetősen nehéz ember vagyok, de 1x már találkoztam olyannal az ellenkező nemből, akivel kapásból megértettük egymást.
Ideális esetben egy a szerelmed és lelkitársad. sokszor viszont nem.
26/F
Én nem igazán hiszek ebben a lelkitárs dologban. Úgy gondolom, hogy a személyiségünktől függ, milyen és hány emberrel tudjuk megtalálni a közös hangot, illetve kik azok, akik pozitív irányba tudják befolyásolni a személyiségünk fejlődését. Nyilván azok, akiknek nehezebb, problémásabb a személyisége, nehezebben találnak olyat, akivel jó lehet az összhang, míg az alkalmazkodóbb, könnyedebb természetű emberek sokkal könnyebben találnak társra, barátokra.
Szóval ilyen téren én nem hiszek a nagy Ő-ben, lelki társban, épp ezért nem gondolom azt, hogy érdemes elkeserednünk, ha valakit, aki fontos számunkra elveszítünk. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell vigyáznunk rá, ha találunk olyat, akivel megvan az összhang, mikor ott van mellettünk.
Ja, a második mondatra gondolsz?
Too mainstream lenne azt mondani, hogy nem feltétlen esik egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!