Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azon múlhat egy kapcsolat, hogy sportos szálkás a testem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja randizgatunk, én 18 vagyok a fiú 20. De tegnap azt mondta, többet nem tud elképzelni barátságnál mert én túl szálkás vagyok.2016. aug. 9. 12:57
11/15 A kérdező kommentje:
Elírtam 3-4 óra:-)
A mosolya, a beszéde, az intelligenciája, az egyénisége az ami miatt kezd érdekelni valaki. Ha van valami olyan témája, amit Ő profin tud én meg csak ámulok-bámulok..
Ha van valami olyan benne amire "fel lehet nézni" átvitt értelemben.
2016. aug. 9. 14:14
12/15 anonim válasza:
Nekem írhatsz én is szálkás vagyok :D 24/F
13/15 anonim válasza:
Köszi. Szóval akkor azt mondod, nem is feltétlenül kell a srácnak is izomállatnak vagy sportbajnoknak lennie, hogy e téren is felnézhess rá?
14/15 anonim válasza:
Figyelj, szerintem nem veled van a gond. :) Lehet, hogy nem ez a helyzet áll fent, de nem lehet, hogy a pasi nem sportol semmit és nem olyan izmos, mint te? Talán ez nyomhatja az egóját...
15/15 Noren1989 válasza:
Egyetértek #14essel. Ez is állhat a háttérben, másik csaj is, taktikázás is....annyi minden lehet...Te hogy ismerted meg, kérdező? Minden lében kanál a srác, nagy dumával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!