Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog múlni valamikor ez az érzés?
Èvekkel ezelött megláttam valakit és elsö látásra megszerettem. Azt tudom hogy ö is vonzódott hozzám, de együtt sosem probáltuk meg. Azóta sokszor gondoltam rá, mi lett volna ha... A helyzet nagyon bonyolult volt, és idövel még bonyolultabb lett. Tudom azt is hogy nem lehetünk már együtt, viszont az érzéseknek nem lehet parancsolni. Elmúlik ez az érzelem egyszer vagy legalább tompább lesz?
Ja és nem tini vagyok :) 30/L
Komolyan, 30 évesen egy tizenéves agyi szintjén állsz! Nem is csoda, hogy lánynak titulálod magad és nem NŐnek!
Kifogás és kifogás, hogy az érzéseknek nem lehet parancsolni! Ha csak ülsz, és várod a sült galambot, úgy még 100 évig is kínozni fog ez az érzés!
Kislány, azért, hogy valami elmúljon azért tenni is kéne!
A saját életeddel azt csinálsz, amit akarsz, ha elb..szod teljesen felesleges dologra az idődet, akkor ez van, majd egyszer rájössz, hogy mi is a helyzet.
A női fantáziálgatásban első osztályú vagy: "Azóta sokszor gondoltam rá, mi lett volna ha."
Semmi sem lett, ideje lenne felébredni és tenni azért, hogy elmúljon!
Pl.: zárd le a múltat, kezdj önismerettel foglalkozni, járj el a barátnőiddel szórakozni, szentelj időt a hobbidnak...stb.
Egyébként én még mindig nem értem, hogy minek fektettél bele teljesen feleslegesen egy olyan dologba energiát és időt, aminél már az elején lehetett tudni, hogy soha nem lesz semmi!
"Èvekkel ezelött megláttam valakit "
Ergó még mindig hatással van rád, és nem zártad le a múltat, vele foglalkozol, ha pl. ahogy állítod meghallasz egy zenét. Ez energiabefektetés. Plusz az is, hogy "Azóta sokszor gondoltam rá"
Zárd le a múltat, ennyi az egésznek a titka, és akkor nem lesznek rád ennyire hatással az általad felsorolt dolgok.
Kérdésedre a válasz: nem, mert lezárom a múltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!