Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? L
Olyat szeretem, egyes egyedül, aki valószínűleg sosem lesz az enyém. A férfinek tetszem, szívesen lefeküdne velem, de ennyi... Borzasztóan érzem magam. Borzasztó, hogy nem lehetek vele.
Szerintetek mi lenne a jobb?
Vele lenni, tehát szexuálisan, avagy elfelejteni végleg. Az utóbbi nagyon nem megy. Úgy érzem ő az igazi. Dilemmázom. Ha lemondom róla, sosem érezhetem őt... Ha érezném, könnyebben el tudnám felejteni? Mert nem lenne bennem a folyamatos utána vágyakozás, hisz legalább 'megkaptam'.
Őszintén. :(
Nem csajozik.
Nem egy matyóhímzés, az viszont igaz. Emberileg.
Ha nem csajozik, akkor valószínűleg az ölébe hullanak a csajok, kérdés, hogy te is az ölébe akarsz e hullani.
Itt elsősorban az a gond, hogy te teljesen belé vagy zúgva, így tényleg nem fog menni mással ez biztos, amíg ezt nem teszed helyre, addig nem is érdemes másokkal próbálkozni. Valahogy meg kell nyugtatnod magad, de hogy ehhez hogy jutsz el, azt csak te tudhatod, erre magadnak kell rájönnöd, ha te attól jobban érzed magad, hogy szexeltek, tegyél úgy. Megőrjít téged, ez nem vitás.
De mivel lopta be magát ennyire a szívedbe?
Nem egy adonisz. Nem kell arra gondolni, hogy egy álompasi. Sőt. Emberileg sem egy... Fogalmazzunk úgy, hogy inkább rossz, mint jó.
Most jön az, hogy akkor mi olyan különleges benne?
Ha jó pasi lenne, azt mondanák rögtön, hogy a külsejébe szerettem bele, mert egy macsó stb. Jönne az, hogy tipikus, lyukra játszik, én meg belezúgtam naívan. Ha nem egy jó ember, akkor meg azon botránkoznak meg, hogy hogyan lehet egy ilyen embert szeretni?
Nem lehet mindig mindent megmagyarázni. Természetesen az elején a jobbik/szebbik arcát mutatta. Abba szerettem bele.
" Természetesen az elején a jobbik/szebbik arcát mutatta."
nem mindenki hazudik/szépít az elején sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!