Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megsértődnétek arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsértődnétek arra, ha egy nő azt mondja, hogy azért hívtalak nyuszinak, mert nagy a füled és kicsi a farkad?

Figyelt kérdés
:)

2016. aug. 2. 10:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Milyen értelmi szintről beszélsz? Hahaha... Szerintem, kevered a szezont a fazonnal. Én úgy gondolom, hogy ez játékos és finoman kiosztós, leépítős. Pont, hogy nem bunkós, káromkodós, anyázós. De mégis célratörő.
2016. aug. 2. 11:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor sértő, ha betalálsz.

Ha tudom, hogy kicsi a fülem, és jó nagy farkam van, akkor legfeljebb gyerekesnek gondollak. :)

2016. aug. 2. 12:05
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem bármennyire is nem használsz trágár szavakat, ez a szöveg nagyon bántó.

Nem mondanék ilyet senkinek, még akkor sem, ha a benne foglaltak lefedik a valóságot.

2016. aug. 2. 12:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Olyannak mond csak ezt akinek nagy az arca, ez a kis farok dolog sokaknak fajo lehet. Csajoknal is szemet szoveg az h ledeszkazza vki, erted?
2016. aug. 2. 13:04
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon elvan szállva magától az illető és ráadásul szerintem egy primitív su..tyó. Milyen pasas az, aki az első randinkon azzal dicsekedett, hogy minden eddigi lányt megcsalt az élteében?
2016. aug. 2. 13:14
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

"Milyen pasas az, aki az első randinkon azzal dicsekedett, hogy minden eddigi lányt megcsalt az életében?"

És te ezek után, ebben a tudatban keveredtél vele olyan viszonyba, hogy "nyuszinak" hívtad, és tudod, hogy mekkora a farka??

2016. aug. 2. 13:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát sajnos remekül tudott hazudozni és szédíteni. Ehhez nagyon értett.
2016. aug. 2. 13:56
 18/28 anonim ***** válasza:
Végülis tök mindegy már, hogy mit mondasz neki, a célját úgyis elérte.
2016. aug. 2. 14:08
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
#16-nak igaza van, ez így még gázosabb, én elásnám magam, ha ezek után lefekszem ezzel a suttyóval. Most már kíváncsi lennék, h mivel szédített, mert ilyet már többször hallottam, meséld már el, h mi győzött meg, h lefeküdj vele, csak mert kilyukad az oldalam.
2016. aug. 2. 14:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem tipikusan olyan rafinált pasi, aki azt mondja és úgy a nőknek, amit és ahogyan hallani akarnak. Van érzéke hozzá. Profi hazudozó. Dehát, amikor lebukott, már késő volt. Végülis barátnőm buktatta le, hogy ennél undorítóbb dolgok is kiderültek. Nem hiszem, hogy egy ilyen embernek lenne lelkiismerete, akármit is írsz neki. Nekem csak az a furcsa, hogy nem tiltott le és elolvasta az üzeneteimet, viszont egy hangot nem mer rá írni, mert tudja, hogy igazam van. Bár az is lehet, hogy nem érdekli, de ilyen alapon olvasás nélkül is törölhetné. Szerintem tisztában van azzal mennyit hazudott és hogy megbántott, azért ennyire nem hü.lyegye.rek.
2016. aug. 2. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!