Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők ti mit ettetek Michael...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mit ettetek Michael Jacksonban? Mi volt benne olyan jó olyan sexi mi volt benne szép nem értem rajongó nők válaszoljanak

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A kérdezőtől kérdeztem, szeretném, ha ő válaszolna. Vagy te vagy a magyar hangja?
2016. júl. 31. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Jah, nagyon szimpatikus ez a pedofil mùmia. Egy elmebeteg volt, akit az apja hajtott aztán felkornyikálta a mások által megirt bot-egyszerű szövegeket. A filmje pedig máig a legrosdzabb film amit láttam.
2016. júl. 31. 17:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Robmix újra Michael Jackson dalszerzői képességeiről

Korábban már írtam arról, hogy Michael Jackson sem kottát olvasni, sem kottát írni, sem igazán jól hangszeren játszani nem tudott. De ez nem akadályozta meg abban, hogy akár egészen bonyolult szerkezetű dalokat is megalkosson a fejében. Majd ami a fejében volt azt elénekelte és elbeatboxolta (szájdobolás) a zenészeknek. Ez a képessége rendre lenyűgözte kollégáit. Egy újabb idézet Robert Hoffmantól (Robmix), aki a HIStory című albumon dolgozott együtt Michaellel technikusként (illetve az idézet maga nem új, de ezt korábban még nem fordítottam le):

“Michael valóban kitalál hihetetlen gitár részeket, akárcsak dobot, vonósokat, zongorát és bármit, amire szükség van. Elénekli egy dal minden hangjegyét és ütemét az aktuális programozójának vagy a stúdiózenészeknek. Néhány esetben több rétegben felénekli a beatboxát és a vokális melódiákat, aztán lépésről lépésre felépíti a dalt, kiválasztva a megfelelő hangzásokat amelyekkel felváltja a hangját. Tényleg hihetetlen!!!!! Egy alkalommal MJ minden akkord minden hangját felénekelte egy stúdió gitárosnak. Őrület. Egy fúvós felvételen Jerry Hey-jel MJ felénekelte egy 4 részes fúvós szekció minden hangjegyét sorról sorra. És Steve Porcaro egyszer elmesélt nekem egy sztorit, amikor MJ felénekelte egy nagyzenekari hangszerelés minden hangjegyét a hangszerelőnek miközben a hegedűművészek a szobában vártak. És az időzítése, a groove-ja egyszerűen nem volt e világi.”

Utolsó légyszives olvad el

Sőt ajánlom a blogot [link]

ebben szó van a zenéről és a pedofil űgy ről ja egyébként én szeretem mj t és imádom csak kiváncsi voltam ti mitt nondtog egyébként szerete a nőket

Legjobb barátai ezeket osztoták meg

Michael örmény sofőrje gokor azt mondta hogy amikor Londonban voltak és csínos nők mentek el melletűkn akkor Michael mindig örmény szavakat használt ha nőkről akart beszélni mindig azt mondta lavna che ami azt jelenti nem csinos arról is beszélt gokor hogy volt egy nő akit szeretett de titokba tartoták

Tim whitehead Michael unokatestvére

Nem meleg ebben igazán biztos vagyok sokszor elsétált melletünk egy csinos lány csinos lány Mike oda súgta nekem héj mit gondolsz róla csodálatos nem?

Steve hofflin az évek során töltöttünk időt együtt és könyveket magazinokat nézzegettük mindig a csinos lányokat nézegette Sosem a fiúkat

Testőr bad turné amikor Londonban autózgattunk Michael mindig megnézte a miniszoknyás magas sarkús nőket nézd a csípőjét nézd a fenekét mondta

Michael mit szeret a nőkben világos szemeket és a hosszú lábakat

Mark lester amikor ebédelni voltunk vagy kávézni mindig azt mondta o édes szép a feneke de utána bocsánatot kért

2016. júl. 31. 22:08
 14/18 A kérdező kommentje:
még vallami az utolsónak Michael minden dalát maga írta miaz hogy egyszerű szőveg tudod miről beszélsz tudod hogy s bilijeant hány perc alatt írta meg tudod hány dijat nyert tudod hogy a thiller mai napig siker és miért volt elme beteg mer segitet másokon mem kel a bulvárnak mindent elhinni
2016. júl. 31. 22:28
 15/18 anonim válasza:
Én is szerettem,a mai napig hallgatom a zenéit.Nem volt egy szépség,nem tudom elmondani mi fogott meg benne.Ugyanígy vagyok Kern Andrással is.Imádom,de valljuk be nem egy macsó.
2016. júl. 31. 23:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jol nézzetki csak teszteltelek titeket 90 es években nagyon sexi volt sőt még a 2000 években is vonzota a nőket és észt nem csak én gondolom
2016. júl. 31. 23:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért kell bántani egy olyan embert aki az emberek 99,99%-nál tehetségesebb? Nem volt elég erős. Túl nagy nyomás volt rajta és ezt nem bírta. Belülről gyerek volt, de egy jó ember. Nagyon sajnálom hogy élőben nem láthattam.
2016. júl. 31. 23:41
 18/18 A kérdező kommentje:
énse értem miért bántják az én drágámat Murray is most kezdteel
2016. aug. 1. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!