Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha megtáltosodik a barátnő?
Amikor összejöttem a barátnőmmel pár éve, gimit tapostuk. Nem tartozott a menő, a korosztályban szexisként, szépként elismert, fiúk körében népszerű lányok közé. No de én se vagyok egy görög félisten.
Ducika volt, meg az öltözködése, stb. se vált előnyére. Pl. egy gyerekes fémkeretes szemüvege hordott.
Az utóbbi hónapokban rohamosan megváltozott, most vékony, szépen izmosodott,formás lett a teste. Az ocsmány keretét már korábban lecserélte egy előnyösebb műanyagkeretre. Meg az öltözködése már nem különcös, hanem normális, meg sokkal nőiesebb. Nagyon jó nő lett, azt én is látom, de ezzel együtt újfajta figyelmet kapott. Olyan srácok kitüntető figyelmét, akikkel én nem tudok versenyezni.
Az üresfejűek persze nem számítanak, hiba néznek ki nálam fényévekkel jobban.
De vannak teljes normális, értelmes, kedves, jóképű srácok is köztük.
A barátnőm eleinte alig tudta kezelni, felfogni, hogy átlagos lányból egy igazán bombasztikus nő lett. Akinek lépten nyomon akad udvarlója.
De mostanra már felfogta, volt is hogy mondta nekem, sose gondolta volna hogy egy ilyen meg olyan külsejű rácot valaha érdekelni fogja.
Új távlatok nyíltak meg előtte, amikkel összejövetelünkkor nem számolt.
Egyébként harmonikus a kapcsolatunk l, de fix hogy szexuálisan mindenképpen sokkal jobban vonzódik más srácokhoz, és most azzal kavarhatna, akivel akar. Sosem csalna meg. De lehet el fog hagyni ezért.
Nem mondott ilyet, de elkezdte nekem sulykolni, hogy varázsoljak magamnak is vonzóbb külsőt, mint ahogy ő is tette, hogy jobban illjünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!